CHP'li Sevim mazbatayı aldı

CHP'li Sevim mazbatayı aldı
ABONE OL
Nazilli’de yapılan CHP İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığı için güven tazeleyen Serkan Sevim mazbatasını aldı. Sevim, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

AYŞE AKTAŞ- Yapılan kongrelerde Nazilli CHP İlçe başkanlığına seçilen Serkan Sevim, “Partimizin, üyelerimizin bize verdikleri bu emaneti en iyi şekilde temsil ederek koruyacağımızdan, partimizi iktidar yapmak için durmadan, gece gündüz çalışarak mücadele edeceğimizden ve tüm kişisel zaaflarımızı partimizin dışında bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaraşır bir disiplin içerisinde üyelerimizle birlikte çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli tüm unsurlarıyla dinamik ve halkla iç içe örgüt yapısıyla bundan sonraki tüm seçimlerde başarılı olacağını bu kongreler sürecinde göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ile göstermiştir. Buradan daha önce verdiğim mesajı tekrar etmek istiyorum. Geçmişteki olumsuzlukları kırgınlıkları dışarıda bırakarak birlikte olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Bu mazbatanın sadece ilçe yönetiminin değil Türkiye’nin mazbatası olması için tüm gücüyle çalışacağını söyleyen Sevim, “Sizleri, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birlik olmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaya, bu uğurda zor ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum. Bu mazbatanın ilçe yönetiminin değil Türkiye’nin mazbatası olması için tüm gücümüzle el ele omuz omuza, üyelerimizle barışık, halkımızla iç içe, kendimiz için değil halk için mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Seçilen tüm yönetim kurulu üyelerini, il delegelerini kutluyor, mazbatamızın hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

sevim-mazbatayi-aldi-142948-d5334f625969c2693c70bbfe50e36e4e.jpegsevim-mazbatayi-aldi-142948-fc3a157c593d84930973bfad5159d9f1.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.