CHP’li Sevim sorunları yerinde dinliyor

CHP’li Sevim sorunları yerinde dinliyor
ABONE OL
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel’i ziyaret etti. Certel, Sevim’e mahallesinin sorunlarını iletti. 

(AYŞE AKTAŞ) CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, partililerle Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel’i ziyaret edip sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Sevim, sorunlarla yakından ilgileneceğini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi ile istişare halinde olduklarını kaydeden Sevim, “Sürekli Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile telefonla görüşüyoruz. Biz birebir sahada çalışarak muhtarların ve vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını belediyeye iletip acil çözüm sağlıyoruz. Muhtarlarla yapmış olduğumuz görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayıp Kürşat başkana sunacağız. Nazilli’nin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz” dedi.  

BİZ KAZANAN TARAFIZ
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Nazilli’de İYİ Parti’nin kaybeden 7 ilçe belediye başkan adayı ile buluşacağına ilişkin soru üzerine açıklamalarda bulunan Sevim, “Şimdi biz kazanan taraftayız. O programdan haberimiz oldu. Bununla ilgili bize bir çağrı yapılmadı. Seçim bittikten sonra yine bu kaybedilen yerlerle ilgili istişare edilip önümüzdeki döneme hazırlanılacağı ve bununla ilgili bir strateji planı yapılacağıyla ilgili bilgimiz var ama katılmamızla ilgili bize bir çağrı henüz gelmedi. Eğer böyle bir davet gelirse biz de bu davete icap eder nasıl kazandığımızla ilgili paylaşımda bulunuruz” dedi. 

MUHTAR SORUNLARI İLETTİ
Muhtarlığın çalışmalarının güzel gittiğini ifade eden Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, mahallerinin sorunlarını ilk önce Serkan Sevim başkana aktardıklarını belirterek, “Başkanımızın bize değer verip de bizi dinlemeye gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kürşat Engin Özcan başkanımızı da bekliyoruz. Mahallenin yol veya farklı sorunlarını dile getirdik. Bir de belediyede muhatap alacağımız insanları sorduk. Makul ve mantıklı cevaplar aldık. İşleyişin nasıl olacağını bize anlattı. Bize gelmesinin sebebi bizden aldığı sorunları icra edecek kurumlara mevkilere aktarmak ve bunun takibinde bulunmak. Bir sorunu alıp da oturmayacak. Daha sonra bunların yapılıp yapılmadığının da takibinde bulunacak. Mahalle ile ilgili sorunların çözüleceğine inanıyoruz.” diye konuştu. 

Sokak hayvanları için barınak ve yem isteyen Certel, muhtarlığın bir bölümünü okuma odasına çevirecekleri için başlattıkları kitap toplama kampanyasına Sevim’in de destek vermesini istediler.

chpli-sevim-sorunlari-yerinde-dinliyor-117888-3a181c6864090b4c833bd271f30f966b.jpegchpli-sevim-sorunlari-yerinde-dinliyor-117888-7ffcbc8b86bd68c3e9084192c4be6cd8.jpegchpli-sevim-sorunlari-yerinde-dinliyor-117888-dd72301a0a29cbb2d5451e9618198a1b.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.