CHP’li Yıldız, Savaş’a sert çıktı: ‘Hastanenin yapılamamasındaki sebep sizlersiniz’

CHP’li Yıldız, Savaş’a sert çıktı: ‘Hastanenin yapılamamasındaki sebep sizlersiniz’
ABONE OL
Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili açıkma yapan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Hastanenin yapılamamasındaki en büyük sebep sizlersiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili  yaptığı açıklamada, AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’a sert çıktı. Savaş’ın hastane ile ilgili algı operasyonu söyleyen Yıldız, hastanenin yapılamama nedeninin AK Partili vekillerin olduğunu iddia etti. 


“TARIM BAKANI DOSYAYI İMZALAMIYOR”
14 Nisan 2022 tarihinde TBMM’de yaptığı açıklamasında AK Partili vekilleri uyardığını söyleyen Yıldız, şöyle devam etti: "O bölgede yollar yok, altyapı yok, arıtma yok. Bir yazı yazıyorlar Büyükşehrimize; 'Buranın altyapısını ve yollarını yapın' diye. Büyükşehir de Sağlık Bakanlığına bir yazı yazıyor, diyor ki: 'Ben buraların yollarını yapacağım ama buranın imarı yok, 18 uygulamasını nasıl yapacağım?' diye apar topar valinin kontrolünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım İl Müdürü beraber bir çalışma yapıyorlar Büyükşehire sunuyorlar. Büyükşehir bunu kabul ediyor ve en son, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında onaylanıyor. En son Tarım Bakanlığına gidiyor. Bir yıldan beri dosya orada. Şimdi, ben özellikle AK Parti milletvekillerine soruyorum: Neden acaba imzalanmıyor? O imarı biz yapmadık. Tarım İl Müdürü çalışması var. Tekrar ediyorum, aynı tarihte kendileri hazırlamış Büyükşehir Belediyesine göndermişler. Büyükşehir Belediyesi de onaylamış ama Tarım Bakanı bir yıldan beri dosyayı imzalamıyor’ diye söyledim”


“ÖZLEM BAŞKANIMIZ HAZIR”
Savaş’ın algı operasyonu yaptığını söyleyen Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun alt yapı konusunda çalışma yapmaya hazır olduğunu kaydetti. Yıldız açıklamasında, “Sayın Savaş, öyle bir anlatıyor, konuşuyor ki sanki Özlem Hanım altyapı yapmayacakmış gibi algı yaratıyor. Özlem Başkanımız hazır, siz Tarım ve Orman Bakanlığından izni verin, Büyükşehir Belediye Başkanımız hemen çalışmalara başlayacak” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum