CHP'Lİ YILDIZ’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

CHP'Lİ YILDIZ’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET
ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ-  Yıldız Nazilli bölgesinde hayata geçirilecek projelerle ilgili gereken desteği vereceklerini söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi’nin uyum içinde çalışmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Yıldız, “Başkanımızla dışarıda her zaman görüşüyoruz. Bugün hem Nazilli’deki programa katıldık hem de başkanımızı ziyaret ettik. Nazilli’nin başarılı bir belediye başkanı var. Nazilli’yi çok ileriye götüreceğinden hiçbir kuşkum yok. Bundan sonra başkanıma başarılar diliyoruz. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun gereken desteği vereceğinden hiçbir kuşkum yok. Bundan sonra Nazilli halkı hizmet görecek. Ben bu konuda başkanımıza güveniyorum. Kendisini yıllardır tanıyorum. Hepimiz göreceğiz; Nazilli 5 yıl sonra farklı bir yere gelecek” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretlerinden dolayı Yıldız’a teşekkür eden Başkan Özcan; “Sayın vekilime nazik ziyaretlerinden ve kıymetli düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizler de inşallah bu güvene layık olacağız” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.