CHP’nin kongre takvimi belli oldu

CHP’nin kongre takvimi belli oldu
ABONE OL
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, ilçe kongrelerinin 14 Aralık'ta Efeler ile başlayıp12 Ocak’ta Karpuzlu ile tamamlanacağını ve il kongresinin de Şubat ayında yapılacağını söyledi.

MURAT TAN- CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, ilçelerin kongre takviminin belli olduğunu söyledi. Delege seçimlerinin tamamlanmasının hemen ardından ilçe kongrelerinin başlayacağını belirten Çankır, 17 ilçenin kongre takvimini kamuoyuyla paylaştı. İlçe kongrelerinin 14 Aralık'ta Efeler ile başlayıp12 Ocak’ta Karpuzlu ile tamamlanacağını söyleyen Çankır, Aydın’daki il kongresinin de  9 veya 16 Şubat'ta gerçekleştirilmesinin planlandığını açıkladı.

“PARTİ İÇİ DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZ DEVAM EDİYOR”

İlçelerdeki delege seçimlerinin sonuçlandığını söyleyen Çankır, “31 Mart’ta yerelde başardığımızı merkezi iktidarda da başarmakta kararlı olan partimizin demokratik olgunlukla gerçekleştirdiği delege seçimlerimiz sonuçlanmıştır. Katılan tüm üye ve adaylarımıza, görev yapan tüm arkadaşlarımıza, il ve ilçe yönetim kurullarımıza teşekkür eder , Cumhuriyetimizi Demokrasi ile Taçlandırma hedefimizde tüm örgütümüze başarılar diliyorum. İktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz bugünlerde parti içi demokrasi şölenlerimiz devam ediyor. Mahalle delege seçimlerimizin tamamlanmasının ardından ilçe kongrelerimiz 14 Aralık'ta başlayıp 12 Ocak'ta tamamlanacak. Türkiye genelinde il kongrelerimiz 3 şubat tarihinden itibaren başlayacak olup Aydın da il kongremizi 9 yada 16 Şubat'ta gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI

İktidara gelmek için sahadaki çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Çankır, kongre takvimiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın refah düzeyinin artması, ekonomik ve sosyal gelişimin sağlanması, her geçen gün artarak devam eden işsizlik konusunda çözümler üretilmesi, gençlerimizin ve kadınlarımızın ülkemizde gereken değeri görmesi için oluşturulacak kadrolarla iktidar yolunda her zamankinden daha fazla mücadele edip, çalışmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte ilk ilçe kongremizi 14 Aralık Efeler’de yapılacak. Ardından 15 Aralık’ta Didim, 16 Aralık’ta Koçarlı, 19 Aralık’ta Germencik ve Yenipazar, 20 Aralık’ta İncirliova ve Bozdoğan, 21 Aralık’ta Nazilli ve Söke, 22 Aralık’ta Kuşadası, 24 Aralık’ta Köşk, 26 Aralık’ta Çine, 8 Ocak’ta Buharkent, 11 Ocak’ta Kuyucak ve 12 Ocak’ta Karpuzlu’da yapılacak olan kongreyle süreci tamamlayacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.