Çiftçiler de alkışlanmalı   

Çiftçiler de alkışlanmalı    
ABONE OL
Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nde sağlık çalışanları gibi çiftçi ve üreticilerinde alkışlanması gerektiğini söyledi. 

KIYMET SARIYILDIZ - Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, 14 Mayıs Çiftçiler günü dolayısıyla bazı açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs program akışıyla ilgili bilgi veren Kendirlioğlu, sahadaki çiftçileri ziyaret ederek günlerini kutlayacaklarını söyledi. 

Koronavirüs sürecinde  sağlıkçılar gibi çiftçilerin de büyük emek harcadığını söyleyen Kendirlioğlu, çiftçilere ve üreticilere moral motivasyon anlamında 14 Mayıs’ta onların da alkışlanması gerektiğini vurguladı. 

Tüm dünya için çiftçi ve üreticinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlaşıldığını kaydeden Kendirlioğlu, “Aydın Valiliğimizden 14 Mayıs günü Atatürk Anıtı’a çelenk sunumu için izin belgesini yolladık. 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolaysıyla sahadaki çiftçilerimizi ziyaret edeceğiz.  Sahada çiftçilerimizi kutlayalım istedik. Hem bakanlık hem de birliğimizle konuştuk.  Ama tam gündeme gelmedi.  14 Mayıs’ta çiftçilerimizi, üreticilerimizi moral motivasyon anlamında alkışlayalım diye öneri de bulundum. Çiftçilerimiz de alkışlanmayı hak ediyor. Bu  ülke çapında bir yankı uyandırmadı şuanda. Ben ülkemizin gıda ihtiyacını karşılaması, onları açlıktan korumaları ve hayatlarını sürdürebilmeleri adına çiftçilerin çok önemli bir görev üstlendiğini düşünüyorum. Sokağa ilk çıkma kısıtlaması geldiğinde herkes gıda ürünlerine  hücum etti. Bu da çiftçi ve üreticinin ne kadar önemli olduğunu, meslek anlamında tarımın ne kadar öne çıktığını gösteren bir tabloydu. Ülkemiz normalleşme sürecine giriyor. Ben ziraatçı, tarımla uğraşan ve Aydın Koordinasyon Başkanı olarak ülkemizin daha güzel günler yaşayacağına inanıyorum. Kurum ve kuruluşlar normale dönecektir. Hayat devam ediyor” dedi. 

14-mayis-ciftciler-gunu-kutlandi-161394-8148502af4529216ae3804cbeb89ea73.jpeg14-mayis-ciftciler-gunu-kutlandi-161394-dada97415d95df500e54c02ae0a6eaca.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.