Çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı

Çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı
ABONE OL
Aydın Ziraat Odaları koordinesinde düzenlenen toplantıda üreticilerin sıkıntı ve talepleri görüşülürken, Aydın tarımı masaya yatırıldı. İçerisinde kentin sorunlarının yer aldığı bir dosya da vekillere sunuldu.

Ülkenin önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da yaşanan kuraklık sebebiyle üreticiler zor günler geçirirken, Efeler Ziraat Odası koordinesinde düzenlenen toplantıda Aydın tarımı masaya yatırıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz, ziraat odası başkanları ile bir araya gelerek tarımdaki sorunlar konuşuldu. Efeler Ziraat Odası Mehmet Kendirlioğlu’nun önderliğinde gerçekleşen toplantıda ilçe ziraat odaları söz alarak bölgesinde bulunan sorunları vekillere aktardı. Kentin sorunlarının yer aldığı dosya da vekillere iletildi.
“TALEPLERİMİZİ İLETTİK”
Toplantıda konuşan Kendirlioğlu, “Biz sadece çiftçilerin sorunlarını iletmiyoruz ayrıca çözüm önerilerini de sunuyoruz. Biz sorunları dosya haline getirdik. Ankara’ya gittiğimizde ve vekillerimize ileterek taleplerimizi ilettik. Bu toplantıda da tüm başkanlarımız sorunlarını dile getirsin diye düzenledik. Vekillerimiz de bu konuda önerilerini bize iletti. Biz bu sorunlarımızı iletmesek sorunlar devam edecek. Çözüme kavuşması için çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
Konuşmaların ardından toplantı, İlçe Ziraat Odası Başkanları’nın bölgelerindeki tarımsal sorunları ve üreticilerin taleplerini anlatmasıyla devam etti.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.