'Cincin Karpuzu' tezgahlarda yerini aldı

'Cincin Karpuzu' tezgahlarda yerini aldı
ABONE OL
Aydın’a bağlı Koçarlı’ya özgü olan doğal ve organik Cincin Karpuzu, tezgahları şenlendirmeye başladı. 

Koçarlı’da çiftçiler tarafında organik yöntemlerle üretilen, aroması ve eşsiz tadıyla Ege Bölgesi’nin en meşhur karpuz çeşidi olarak bilinen Cincin Karpuzu hasadı başladı. Geçtiğimiz yıl Cincin Karpuzu’nun markalaşması için çalışma başlatan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, herkesi ilçesine sıcak günlerin serinletici tadını almaya davet etti. 

“KOÇARLIMIZA ÖZGÜ YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZDEN” 

Beraberindeki Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Bahri Erdel ile birlikte Cincin Mahallesi’nde üreticilerin tezgahını ziyaret eden Başkan Kaplan, Cincin Karpuzu’nun bu yılki rekoltesi hakkında da bilgiler aldı. Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Kaplan, “İlçemizin meşhur lezzeti Cincin Karpuzu tüketiciyle buluştu. Bereketli Koçarlı'mızın her karış toprağında binbir lezzet saklı! Koçarlı'mıza özgü yöresel ürünlerimizden olan Cincin Karpuzu tezgahlarda yerini aldı bizde üreticimizi ziyaret ederek hayırlı bol bereketli işler diledik. Tüm hemşerilerimizi Cincin mahallemize, sıcak günlerin serinletici tadını almaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

cincin-karpuzu-tezgahlarda-yerini-aldi-293638-3bae9887a82cb24ee997bb36a6782f93.jpgcincin-karpuzu-tezgahlarda-yerini-aldi-293638-ff260eea3e112af258b78d1de9847eb1.jpgcincin-karpuzu-tezgahlarda-yerini-aldi-293638-5729ff35858ceaa211f10a7b92843904.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.