Çine Hükümet Konağı ihaleye çıkıyor

Çine Hükümet Konağı ihaleye çıkıyor
ABONE OL
Çine'de yapılması planlanan ve geçtiğimiz yıldan bu yana ihalesi defalarca kez iptal edilen Çine Hükümet Konağı inşaatının ihale tarihi belli oldu.

(MURAT TAN) Bir süredir AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Çine’ye kazandırılması için girişimlerde bulunduğu Çine Hükümet Konağı’nın ihale tarihi netlik kazandı. İç İşleri Bakanlığı tarafından onaylanan yeni Çine Hükümet Konağı Projesi’nin 25 Haziran günü saat 15:00'de TOKİ tarafından ihaleye çıkarılacağı açıklandı. 

KONFERANS SALONU DA BULUNACAK

25 Haziran’da ihaleye çıkılacak olan projeyle ilgili edinilen bilgilere göre, zemin kat dahil 4 kattan oluşacak yeni bina toplamda 7 bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı alanın 3 bin 200 metrekaresinde Kaymakamlık hizmet verirken, 2 bin 600 metrekaresinde adliye, bin 230 metrekaresinde ise polis merkezi yer alacak. 2 ayrı giriş verilen Çine Hükümet Konağı’na Adliye ve Kaymakamlık girişiyse meydandan yapılacak. Ayrıca proje kapsamında kapalı alan içerisinde bir adet de 80 kişilik konferans salonu da bulunacak. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.