Çine'de Ecevit ve Türkeş'in isimleri parka verildi

Çine'de Ecevit ve Türkeş'in isimleri parka verildi
ABONE OL
Çine Belediyesi Meclisi Ekim Ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste, Çine'de iki parka Bülent Ecevit ve Alparslan Türkeş’in isimleri verilerek mecliste oy birliği ile kabul edildi

ÖZGE KAHRAMAN- Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda 6 gündem maddesi ve bir ek gündem maddesi görüşüldü. 

Çine Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlığında gerçekleşti. Mecliste; Plan ve Bütçe Komisyonundan havale edilen Belediyenin 2020 mali yılı ve izleyen iki yılın gelir-gider bütçesi ile performans programı görüşülerek kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonundan havale edilen 2020 yılı Belediye Tarifeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

2020 YILINDA HER İKİ DÜĞÜN SALONU DA DOLDU
Mecliste belediyeye ait düğün salonları ile ilgili soru yöneltilmesi üzerine açıklama yapan Başkan Dinçer, “Hangi tarihte kim adına ayırtılmış gelip inceleyebilirsiniz. 2020 yılında iki düğün salonu da hafta sonları dolu. Tahsilat konusunda da elimizden geldiğince vatandaşa yardımcı olamaya çalışıyoruz” dedi. 

ÇİNE KALDIRIMLARI MECLİS GÜNDEMİNDE
Çine içerisinde bulunan kaldırım işgalleri konusunun görüşülerek, Çevre ve Trafik komisyonuna sevk edildi. Çine Belediye Başkanı Dinçer, kaldırımların kullanılmaz durumda olduğunu söyleyerek, “Esnafımız işgal etmiş durumda özellikle kullanılan gölgelikler hoş gözükmüyor bunun gündeme alınmasını istedim. Bu komisyonlardaki arkadaşlar 1 ay boyunca görüşsünler tartışsınlar konuyla ilgili esnaf arkadaşlarla görüşebilirler” diye konuştu. 
Bir ek gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste iki parka Bülent Ecevit’in ve Alparslan Türkeş’in isimleri verilerek mecliste oy birliği ile kabul edildi. 

cine-meclisi-toplandi-129469-2e6fa52234ef2343ee705e36224c8687.jpgcine-meclisi-toplandi-129469-7bde06fac0d223007cbdc469bed8c18d.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum