Çine'ye bağlı Yolboyu Mahallesi'nde ikamet eden 59 yaşındaki Karakayış, ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ adlı yarışma programına katıldı. Daha önce baktıkları 2 ineğinin hastalanarak öldüğünü, 2 buzağısının kaldığını belirten Karakayış, programdan kazanacağı parayla yeniden inek satın almak istediğini dile getirdi. İlkokul mezunu olduğunu aktaran Karakayış ile beraber programa katılan yeğeni ise, teyzesinin çok inatçı olduğunu vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-094130.png

KOLTUKTAN BİR TÜRLÜ KALKMADI

Yarışmanın başlamasının ardından, “Pazartesi ile çarşamba arasındaki gün hangisinin sözlük tanımıdır?” şeklindeki ilk soruya "Salı" yerine "Çarşamba" yanıtı veren Karakayış, oldukça kolay olan bir soruda elenince ne yapacağını şaşırdı. Koltuktan bir türlü kalkmak bilmeyen ve yarışmanın yeniden başlatılmasını isteyen Karakayış, inadıyla program sunucusu Kenan İmirzalioğlu'nu ve ekran başındaki milyonları güldürdü.

ekran-goruntusu-2024-02-12-094151.png

YÖNETMENDEN YARDIM İSTEDİ

Arada bir yönetmene seslenerek yarışmanın yeniden başlatılmasını isteyen Karakayış, ne yaptıysa başarılı olamadı. "Yeğeninizin belirttiği gibi inatçıymışsınız" diyen İmirzalıoğlu, gülümseyerek şaşkınlığını dile getirdi. Yarışmanın yeniden başlatılmayacağını anlayan Karakayış, en sonunda koltuktan inerek veda etti.

Kaynak: Haber Merkezi