Çocuklara anlamlı 23 Nisan hediyesi

Çocuklara anlamlı 23 Nisan hediyesi
ABONE OL
CHP Kuşadası Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Nutuk ile Çocuklar İçin Cumhuriyet isimli kitapları hediye etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Nutuk ile Çocuklar için Cumhuriyet isimli kitapları hediye etti. CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, “Umarım bu coşkuyu ebediyen yaşarız” dedi. 

Kuşadası’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları erken başladı. CHP Kuşadası Kadın Kolları çocukların bayramını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Nutuk’u dağıtarak kutladı. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, Camiatik, İkiçeşmelik, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde kurulan stantları binlerce minik ziyaret etti. Stantlarda bin adet Nutuk ile birlikte 7-10 yaş gurubu için hazırlanan bin adet “Çocuklar İçin Cumhuriyet” kitabı ve Türk bayraklı balonlar da dağıtıldı. 

“ÇOCUKLARIN COŞKUSUNA ORTAK OLDUK”

Kuşadası İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda kurulan kitap standını çok sayıda Kuşadalı çocuğun yanı sıra CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Gençlik Kolları Başkanı Simge Mıkıroğlu ve ilçe yöneticileri katıldı. CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, “Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi kısıtlamaları nedeniyle erken kutlamak istedik. Çocuklarımıza ay yıldızlı balonlar, Nutuk ve Çocuklar İçin Cumhuriyet kitaplarını hediye ettik. Bir emekli öğretmen olarak çocuklarımızın coşkusuna ortak olmak beni çok mutlu etti. Umarım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sonsuza dek kutlar, bu coşkuyu ebediyen yaşarız” dedi.

Ailesi ile birlikte standı ziyaret eden 2’nci sınıf öğrencisi Ceylin Can ise “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hediye edilen balon ve kitabımı aldım. Çok mutlu oldum. Teşekkür ederim” diye konuştu. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.