Çocukların yüzünü güldürdüler 

Çocukların yüzünü güldürdüler 
ABONE OL
Aydın Beşiktaşlılar Derneği Kadın Kolları üyelerinin cezaevinde anneleri ile kalan çocukların zaman geçirmeleri için oyun alanı ve kütüphane oluşturma projesi tamamlandı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın’da birçok sosyal proje gerçekleştirerek örnek olan Aydın Beşiktaşlılar Derneği’nin Kadın Kolları, yine önemli bir projeye imza attı. Siyah-Beyazlılar, bu kapsamda ceza evinde yaşayan çocuklara yönelik kütüphane ve kreş oluşturulması projesini tamamladı. Kadın Kolları Başkanı Perihan Yıldırım ve ekibinin öncülüğünde başlatılan proje kapsamında Aydın E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkum anneler ile birlikte kalmak zorunda olan çocuklar için oyun odası ve kütüphane düzenlendi. Kadın kolları üyeleri, projeye başlamadan önce gerekli malzemeleri sıralamış ve birçok hayırsever de yardımda bulunmuştu. 

“SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ”
Konuyla ilgili Dernek Başkanı Taşkın Cerit, “Aydın Beşiktaşlılar Derneği Kadın Kolları Aydın' da bir ilki gerçekleştirdi. Aydın E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkum anneler ile birlikte kalmak zorunda olan çocuklarımız için oyun odası ve kütüphane tefriş ettik. Duvarların ardında ki yaşamı, tutsak bedenlerindeki özgür ruhlarına bir nebze de olsa yansıtmak istedik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Özgür ruhlarını,  aydın bir gelecekle kavuşturmanın hayalini kurduğumuz tüm çocuklar için” ifadelerini kullandı. 

cocuklarin-yuzunu-guldurduler-112121-09ac61cde3d760bb2ffc78ea70204e95.jpgcocuklarin-yuzunu-guldurduler-112121-58bdc672a413473afd3a281a0c4d3895.jpgcocuklarin-yuzunu-guldurduler-112121-d85eaf2eca70cb32cbdb12180892a743.jpg

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.