‘Cumhur İttifakı’ Aydın'da omuz omuza 

‘Cumhur İttifakı’ Aydın'da omuz omuza 
ABONE OL
MHP ile AK Parti arasında milli mutabakata dayalı siyasi iş birliği sonucunda kurulan Cumhur İttifakı’nın Aydın’daki il başkanları, her fırsatta birlikte omuz omuza görüntü veriyor. 

MURAT TAN - En son Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki törene de birlikte katılan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, protokolde yan yana yer alırken, program başlamadan önce bir süre sohbette etmeyi de ihmal etmediler. 

PARTİLİLERİNİN TAKDİRİNİ TOPLUYOR 

Özmen ile Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı çatısı altında birliktelik ve samimiyetini Aydın’a da yansıtıyor. Aydın’daki Cumhur İttifakı’ndan seçimleri kazanan ilçelerle ilgili olarak da zaman zaman istişarelerde bulunan her iki il başkanı, davetli oldukları türlü platformlarda da her fırsatta bir araya gelerek omuz omuza görüntü veriyor. Yerel Seçimler sürecinde sahada da ortak hareket etmelerinin ardından birlikteliğin daha da perçinlendiği illerden olan Aydın’da, Cumhur İttifakı’nın bileşeni olan her iki partinin il başkanlarının birlik ve beraberlik içinde olması partililerinin de takdirini topluyor. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum