Cumhur İttifakı bir araya geldi 

Cumhur İttifakı bir araya geldi 
ABONE OL
Koçarlı MHP İlçe Teşkilatı, Koçarlı AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Cumhur İttifakı ortakları ziyarette görüş alışverişinde bulunurken sahada beraber çalışma gerçekleştirileceği açıklandı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Seçimlerde birlikte hareket eden Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Koçarlı ilçe teşkilatları ziyarette bir araya geldi. MHP İlçe Teşkilatı, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete MHP İlçe Başkanı Ali Memiş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanı Fırat Şahinci katıldı. Ziyarette genel olarak Cumhur İttifakı konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. İttifak olarak bir arada hareket ettiklerini belirten AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Ziyarette genel olarak Cumhur İttifakı’nın dik duruşunu ve 2023 hedeflerimizi konuştuk. Biz daha önceden de bu tarz toplantılar yapmayı planlıyorduk ancak pandemi dönemi yaşanınca bunu gerçekleştirememiştik” dedi. 

SAHADA BERABER ÇALIŞACAKLAR 
Geçen seçimlerde beraber çalıştıkları MHP İlçe Teşkilatı ile yapılacak yeni çalışmalar hakkında görüştüklerini belirten Arslan, “Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Seçimlerde neler yapabiliriz konusunda değerlendirmede bulunduk. Önümüzdeki günlerde biz de kendilerini ziyaret edeceğiz” dedi. İttifak olarak sahaya çıkacaklarını da dile getiren Arslan, “İlçemizdeki 52 mahalleyi de ittifak olarak ziyaret etmek istiyoruz. Pandeminin durumuna göre bunu planlayacağız. Mahalle ziyaretlerimizde MHP’den arkadaşlarımızla bir arada olacağız” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.