Cumhuriyet Tırı Nazilli’de ziyarete açıldı

Cumhuriyet Tırı Nazilli’de ziyarete açıldı
ABONE OL
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi’nin Milli Mücadele’nin 100. yılı dolayısıyla hazırladığı Cumhuriyet Tırı, Nazilli İstasyon Meydanı’nda vatandaşların ziyaretine açıldı.

AYŞE AKTAŞ- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye’yi dolaşarak vatandaşların ziyaretine açılan Cumhuriyet Tırı Nazilli’ye geldi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazili İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Milli Mücadele’de Nazilli’nin yerini konu alan kitapları bulunan yazar Etem Oruç, Tahsin Şimşek ve vatandaşlar, TIR'ı ziyaret etti.

“ATATÜRK İLKELERİ VE HAYATI BİZLERE ÖRNEK OLUYOR”

Protokol üyeleri ile birlikte TIR'ı gezen Başkan Özcan,“Bütün toplumlar geçmişlerinden  güç ve kuvvet  alırlar, onların bilgi birikim, deneyimlerinden atılımlar yaparlar tarihimizin mümtaz kahramanlarından gazi Mustafa Kemal Atatürk bu toplumun içerisinde bulunduğu zor günlerden modern çağın gereklerini yerine getirmiş çok hızlı bir kalkınma hamlesi ile ekonomi anlamında ileriye taşımıştır. İnşallah onun ilkeleri onun hayatı onun sözleri bize örnek olacaktır. Atatürkçü Düşünce Derneği’mize bu TIR’ı buraya getiren değerli yönetim üyelerimize, Büyükşehir Belediyemize, Nazilli Belediyesi’ndeki değerli arkadaşlarımıza, değerli ilçe yöneticilerimize, meclis üyesi arkadaşlarımıza, hepsine teşekkür ediyoruz. Buradaki gençlere ve hocalarımıza da teşekkür ediyoruz Cumhuriyetimize sahip çıkan, Atatürk’e sahip çıkan nesilleri değerli hocalarımız ile birlikte gözlemlemek bizler için inanılmaz bir kıvanç. İnancımızın, umudumuzun bugün arttığını görüyoruz. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyarette yalnız bırakmayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu, kurtarıcısı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sayın başkanlarımız, ADD kurullarında verdikleri mücadele ile bugün de Nazilli’de tekrar hatırlama fırsatı bulduğumuzda dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk devrimciliği sadece Türkiye’nin geleceğinde değil dünyanın devrimci geleceğinde de hamle olmuştur. Bugün eğer biz bu ülkede halen demokrasi değerleri ile yaşıyorsak Türkiye’nin geleceği için umut besliyorsak bunu Mustafa Kemal’e borçluyuz. Mustafa Kemal için mücadele veren yazarlarımıza, çizerlerimize, düşünürlerimize de tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Nazilli’miz güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu konuda emek veren belediye başkanımıza, yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

28 Eylül’den bu yana Aydın’da bulunan Cumhuriyet Tırı 10 Ekim’e kadar diğer ilçelerde ziyaretçilerini ağırlayacak.

cumhuriyet-tiri-nazillide-ziyaret-acildi-129788-2da6b4868098954a84a1efc0ca326901.jpegcumhuriyet-tiri-nazillide-ziyaret-acildi-129788-c7e7dd2a009c4648d142ef539200c913.jpegcumhuriyet-tiri-nazillide-ziyaret-acildi-129788-17c7abac1d45f467cfc5ad4cafc7da48.jpegcumhuriyet-tiri-nazillide-ziyaret-acildi-129788-d0a77939e87c7738672d43600667673c.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.