Dağ koşusunda 1’nci oldu 

Dağ koşusunda 1’nci oldu 
ABONE OL
İzmir’de ilk defa düzenlenen 12 km Dağ Koşusu’na katılan Kuşadası Belediyespor Kulübü Sporcusu Selman Deniz, başarılı performansıyla yarışmayı birincilikle tamamladı.

TÜRKER KOCAKAHYA- İzmir’de Atletizm İl Temsilciliği faaliyeti olan ve İzmir Gaziemir Atletizm Spor Kulübü'nün  katkılarıyla gerçekleştirilen 12 kilometre Dağ Koşusu düzenlendi. Kadınlar ve erkeklerde 3 kategoride düzenlenen yarışmaya Aydın’ın Kuşadası ilçesinden atletizm sporcusu Selman Deniz de katıldı.  Kuşadası Belediyespor Kulübü sporcusu olan Deniz, çok sayıda katılımcının ter döktüğü yarışmayı birinci olarak tamamlamayı başardı.  Yarışmanın çok zorlu bir parkurda geçtiğini belirten Deniz, “Bir önceki yarışımın yorgunluğu vardı ama yaptığım antrenmanları en iyi şekilde yarışa yansıtıp birinci oldum. Hocam Yusuf Ateş yarıştan önce sürekli antrenmanlarımda olsun normal hayatımda olsun çok destek verdi. Büyük bir farkla birinci olduğum için çok mutluyum” dedi. 

GÜNEL’E TEŞEKKÜR ETTİ
Başarılı sporcu Deniz açıklamasında ayrıca, “Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’e, kulübüm Kuşadası Belediyespor Başkanı Mehmet Sarıdedeoğlu ve Kulüp Müdürümüz Lami Yener’e verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Tabi ki şimdiki hedefim daha iyi dereceler koşup daha iyi yerlerde olmak” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.