“Daha güzel ve modern bir Germencik için çalışıyoruz”

 “Daha güzel ve modern bir Germencik için çalışıyoruz”
ABONE OL
Germencik Belediyesi ilçenin çeşitli noktalarında yaptığı eş zamanlı çalışmalarla takdir topluyor. 

Germencik Belediyesi ilçedeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hıdırbeyli Mahallesi Şen Sokak’ta bulunan alanda park yapım çalışması başlatan Germencik Belediyesi ekipleri önemli mesafe kaydederek çalışmalarda sona yaklaştı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte çocuk oyun parkının yansıra aydınlatmaları, peyzaj düzenlemeleri ile sosyal bir alan da kazandırılacak.

PARK YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Ortaklar Mahallesi Yeşiltepe ile Pazarkuran mevkisinde bulunan alana Park yapım çalışmaları başladı. İlçeye sosyal alanlar kazandırılması için yoğun bir şekilde çalışan Germencik Belediyesi çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak parkı hizmete açacak.

HALI SAHA YAPIMLARI SÜRÜYOR
Spora ve sporcuya yönelik önemli adımlar atan Germencik Belediyesi’nin bir diğer önemli çalışması ise halı saha yapımları oldu. İlçede büyük bir eksikliğe daha dur diyen Germencik Belediyesi Germencik ve Ortaklar’da 2 ayrı halısahanın yapımı için çalışma başlatmıştı. İçerisinde sosyal alan, giyinme kabinleri, halı sahanın da bulunduğu spor komplekslerinin yapımını sürdüren ekipler çalışmalarını tamamlayarak kısa süre içerisinde hizmete sunacak.

DÜĞÜN YERİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Düğün yeri ile ilgili de önemli çalışmalar yapan ve bu anlamda mahallelerin önemli bir eksiğini gideren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Abdurrahmanlar ve Üzümlü’de yapımı süren düğün yeri çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu. İçerisinde aşevi, gelin damat odası, tuvalet ve düğün yerinin olduğu kompleksler tamamlanarak kısa sürede hizmete açılacak. Öte yandan Abdurrahmanlar’da oyun parkı yapımlarında da ekipler son çalışmalarını gerçekleştiriyor.

“MODERN VE GÜZEL GERMENCİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Daha güzel ve modern bir Germencik için tüm enerjimiz ve imkanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın ve çocuklarımızın vakit geçireceği sosyal alanlar, spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için spor alanları, düğün yeri, aşevi ve gelin damat odaları gibi çeşitli yapılar, kent estetiğine yönelik çalışmalar gibi bir çok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Germencik Belediyesi olarak dinlenmeden, durmadan hizmete devam edecek, ilçemizi güzelleştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi. 

“HİZMET GİTMEYEN MAHALLEMİZ KALMAYACAK”
Germencik’te büyük bir hizmet boşluğu olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek için göreve geldikleri  günden bugüne durmadan çalıştıklarını ifade eden Öndeş, "Hizmet gitmeyen mahalle kalmayacak. İlçemizde büyük bir hizmet eksikliği vardı. Gerek halkımızın talepleri gerek ekiplerimizin incelemeleri neticesinde ilk iş olarak tespit ettik. İlk günden bugüne bu eksiklikleri gidermek, talepleri karşılamak için yoktan kaynak hazırladık, imkansızlıkların içinde imkan ürettik. Gerek pandemide, gerek belediyecilik faaliyetlerinde çalışma ve hizmetlerimizi tüm zorluklara rağmen bahane üretmeden yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Şu an için mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm mahallelerimizin eksikliklerini biliyoruz. Her biri için plan ve projelerimiz hazır. Ancak kaynağın doğru kullanımı ve verimli yönetim için sıraya aldık. İmkanlarımız doğrultusunda sırayla hepsini gerçekleştireceğiz. Bu konuda halkımız müsterih olsun. “ dedi.  

daha-guzel-ve-modern-bir-germencik-icin-calisiyoruz-239128-12d91007355e135e9f1ac64b9754878f.jpegdaha-guzel-ve-modern-bir-germencik-icin-calisiyoruz-239128-018defd761ab15a957fe0c813b440d9c.jpegdaha-guzel-ve-modern-bir-germencik-icin-calisiyoruz-239128-ab629cf90f2668b9e9a4c351a993dae1.jpegdaha-guzel-ve-modern-bir-germencik-icin-calisiyoruz-239128-faae41f816604e41c31e61390cab483c.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.