Defansa geçti goller bitmedi

Defansa geçti goller bitmedi
ABONE OL
Geçen sezon ligde 32 gol atarak dikkat çeken Aydınspor’dan Hilmi Emir Utkun, bu sene sağ bekte oynamasına rağmen 7 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı 3 kez de asist yaptı.

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Aydınspor’da ilk yarı sezon tamamlandı. Siyah-beyazlılarda sezonun ilk yarısında Hilmi Emir Utkun, gösterdiği performansıyla dikkat çekti. Forvet oyuncusu olmasına rağmen bu sezon sağ bek mevkiinde takımda görev yapan 33 yaşındaki oyuncu, 7 karşılaşmanın tamamında forma giydi. Defans hattında oynamasına rağmen hücumda da etkili olan Utkun, 7 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Başarılı oyuncu ayrıca takımın bulduğu 3 gole ise asistleriyle katkı verdi.

32 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRMIŞTI

Geçen sezonun ilk yarısında yine Aydınspor’da forma giyen deneyimli oyuncu 13 maçta 25 kez rakip fileleri havalandırırken 12 kez asist yaptı. Geçen sezonun ikinci yarısında İncirliova Belediyespor’da top koşturan Utkun, burada da 5 maçta görev yapıp 7 gol kaydetti. Toplamda 32 kez gol sevinci yaşayan Utkun, bu sezonun ikinci yarısında da gollerine devam etmek istiyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.