Demir, “Hodri meydanlık bir şölendi” 

Demir, “Hodri meydanlık bir şölendi” 
ABONE OL
Adana’da yapılan "Bir Gençlik Şöleni"  etkinliğine katılan AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, “Hodri meydanlık bir şölendi” ifadelerini kulandı. 

AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Adana’da, "Bir Gençlik Şöleni" etkinliği düzenledi. Etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan bir takım açıklamalarda bulundu. Yapılan şölene AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları’ndan 600 kişi katıldı. 

“CUMHURBAŞKANIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUZ”
81 ilden gençlerin şölene katıldığını ifade eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, dolu dolu bir program geçirdiklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yürekten inandıklarını kaydeden Demir, çalışmalarına bu inançla devam edeceklerini söyledi. Demir, “Biz Aydın’dan 600 kişi katıldık. Cumhurbaşkanımız gençliğe verdiği önemi ve değeri, desteği hepimize verdi. Bu bir miting değil gençlik şöleniydi. Türkiye’nin 81 ilinden ve 23 farklı ülkeden gelen  misafirimiz vardı. Şarkılarla, türkülerle ve Cumhurbaşkanımızın açıklamalarıyla dolu dolu  bir şölen yaşadık.  Adeta bir seçim manifestosuydu. Hodri meydanlık bir şölendi. Teknofest kuşağı nedir bize anlattı. Cumhurbaşkanımız her zaman ki gibi bizlere diklenmeden yürümemizi, ülkemizin içinden geçtiği durumunu, AK Parti hükümetinin neler yaptığını ve yapacağını bizlere anlattı. Biz zaten Cumhurbaşkanımıza yürekten inanıyoruz. İnandığımız yolda yürüyoruz. Üzücü bir durum da yaşadık. Dönüşte  kardeşlerimiz  kaza sonucu hayatını kaybetti.  Gerçekten üzgünüz. Bu acının tarifi yok. Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

"GENÇLİĞİN BİRİNCİ TERCİHİ FÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AK PARTİ"
Şöleni  değerlendiren  AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de emeği geçen herkese teşekkür etti.  Gençlerin tercihinin AK Parti olduğunu belirten Özmen, “Aydın’da muazzam bir katılım oldu gençlik şölenine.  Gençliğin birinci tercihi dün olduğu gibi bugün de AK Parti. Önemli olan noktalardan bir tanesi de burası. Gençlik  şölenine katılım da bunun göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Evlerine dönerken kardeşlerimizin yolda elim kaza sonucu vefatı bizi çok derinden üzdü. Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar diliyorum. AK Parti camiasının başı sağ olsun” diye konuştu. 

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.