DEVA Partisi Aydın'da toplu istifa şoku

DEVA Partisi Aydın'da toplu istifa şoku
ABONE OL
DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’in istifasının ardından parti üyeleri toplu şekilde istifa etmeye başladı. 

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanlığı görevinden istifa eden DEVA Partisi eski Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’in ardından Efeler İlçe Başkanı Alev Karaca da görevinden ve parti üyeliğinden istifa etmişti. Erürker’den boşalan koltuğa genel merkez, Kurucular Kurulu üyesi Meltem Gürler’i atamıştı. Atamanın ardından parti üyeleri toplu şekilde istifalarını vermeye başladı. Gürler’in açıklamalarının endişe verici olduğunu belirten partililer, yeni yönetimde olmayacaklarını belirtti. 
“PARTİNİN POLİTİKALARINA YÖNELİK ENDİŞE OLUŞMUŞTU”
Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Ahmet Dağlı, Rabia Gedizlioğlu Çelimli, Arzu Kankal, Kürşat Çay, Bahri Abalı, Özlem Ballı ortak bir açıklamada bulunarak istifa ettiklerini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Güncel gelişmeler neticesinde İl Başkanımızın istifasının ardından, teşkilatımızda Deva Partisi’nin politikalarına yönelik endişe oluşmuştu. Yeni atanan il başkanının açıklamaları ve sosyal medya Twitter paylaşımlarından da görüleceği üzere bu endişelerimiz daha da artmıştır. Bu anlayışta bir parti ve İl başkanıyla siyaset yapmanın Aydın'a bir kazanç sağlamayacağı düşüncesindeyiz. Bu sebeple yeni yönetimde görev almayacağımızı ve Deva partisi üyeliğinden istifa ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz”

deva-parti-aydinda-toplu-istifa-soku-252043-2d13751213722bb7f7f57d6a54e04d5a-001.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.