Devletimiz nöbette, milletimiz her daim teyakkuzda

Devletimiz nöbette, milletimiz her daim teyakkuzda
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.

(HABER MERKEZİ) Savaş, “15 Temmuz gecesi bütün bir dünya görmüştür ki devletimiz nöbette, milletimiz de her daim teyakkuzdadır ve 15 Temmuz gibi başka hain kalkışmalara ve zorbalıklara da asla izin vermeyecektir” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde mesaj yayımlayarak hain darbe girişimini lanetledi. “Millet iradesini yok sayan, vatan evlatlarını şehit etmekten bir an olsun kaçınmayan hain ve alçak teröristler, 15 Temmuz gecesi zorbalıkta sınır tanımayarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuş fakat vatan topraklarımızın da sahipsiz olmadığını yaşayarak tecrübe etmiştir” diyen Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi.Göz kırpmaksızın vatanı için canlarını feda eden, ellerinde bayraklarla tankın ve silahların namlularına göğüslerini siper eden kahraman vatan evlatlarımızın mücadelesiyle bu hainler hedeflerine ulaşamamışlardır. 15 Temmuz gecesi bütün bir dünya açıkça görmüştür ki, devletimiz nöbette, milletimiz de her daim teyakkuzdadır. 15 Temmuz gibi hain kalkışmalara ve zorbalıklara da asla geçit verilmeyecektir. Bu vesileyle, 15 Temmuz şehitlerimizi ve vatanı ve bayrağı uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.  
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.