Didim Belediyesi Hatice Gençay'a yetkiler verdi

Didim Belediyesi Hatice Gençay'a yetkiler verdi
Didim Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda meclis üyeleri, Başkan Gençay’a oy birliği ile yetkiler verdi.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay başkanlığında gerçekleştirilen ve meclis üyelerinin eksiz katılım gösterdikleri toplantı, hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

didim-belediyesi-baskan-gencaya-yetkileri-verdi-internet-ebru-gormez-466906-a4c8db1bb0d32d50d4c80a11e7bfd707.jpg

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

19 maddeden oluşan gündem maddesine ek olan 3 madde oy birliği ile kabul edildi. 2023 mali yılı kesin hesabı, belediye başkan yardımcısının ödeneğinin belirlenmesi, 708 sayılı ve 810 sayılı ücret tarifesi şeklindeki ilk dört gündem maddesi, Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.
Gündemin beşinci maddesi olan 'çevre denetim birimi görevleri' hususu, oy birliğiyle Hukuk Komisyonuna sevk edildi. Gündemin altıncı, yedinci ve sekizinci maddesi olan “protokoller” hususu; gündemin dokuzuncu maddesi “kadro ihdası”, onuncu maddesi “sosyal denge tazminatı ve sendikalarla toplu sözleşme imzalanması” hususları için meclis üyeleri oy birliği ile Başkan Gençay’a yetki verdi.

didim-belediyesi-baskan-gencaya-yetkileri-verdi-internet-ebru-gormez-466906-8602862d4076299a34cf4b56980a34db.jpg

Gündemin on birinci maddesi olan, “Cenaze hizmetlerinin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlanması” konusu oy birliği ile Hukuk Komisyonuna sevk edildi. Gündemin on ikinci maddesi olan, DİBEL ile on üçüncü maddesinde yer alan DİHİZ şirketleriyle ilgili atamalar konusunda Başkan Gençay’a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin on dördüncü maddesi, “Hisar Mahallesi 862 ada 10 no’lu parsele ilişkin ada kenar çizgisinin düzenlenmesine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği” hususu, İmar Komisyonuna sevk edildi. Gündemin on beşinci maddesi olan “Otopark bedeli hesabına konu grupların belirlenmesi” ise oy birliğiyle kabul edildi.

didim-belediyesi-baskan-gencaya-yetkileri-verdi-internet-ebru-gormez-466906-bf0f48b870132db39b3f89be9a53d152.jpg

Meclis toplantısının ilk oturumda görüşülemeyen “borçlanma yetkisi, üyelik talebi ve duyusal analiz laboratuvarı” şeklindeki gündem maddelerinin, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek ikinci oturumda masaya yatırılacağı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.