Didim'de can alan kavşağa sinyalizasyon için imza toplandı

Didim'de can alan kavşağa sinyalizasyon için imza toplandı
Didim’in en işlek kavşaklarından olup birçok ölüme sebep olan Uslu Sitesi kavşağındaki kazalar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada bir ailenin yok olması sonrasında duyarlı vatandaşlar, kavşağa sinyalizasyon yapılması için imza topladı.

EBRU GÖRMÜŞ - Didim Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Uslu Sitesi kavşağında yaşanan kazalar dur durak bilmiyor. Araçların oldukça hızlı kullanıldığı bir konum olmasına rağmen sürücülerin hız yapmasını etkileyen hiçbir önlem bulunmuyor. Konuyla ilgili sessiz kalmayan vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren dört kişinin ardından bu kavşağa trafik ışıklarının ivedilikle yapılması için Aydın Karayolları 28. Şube Şefliğine verilmek üzere yazdıkları dilekçeleri Didim Kaymakamlığına teslim etti.

didimde-can-alan-kavsaga-sinyalizasyon-icin-imza-toplandi-internet-462312-a1a0d323d1579c52f789fd02b4cb76a5.jpg

GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASINI TALEP ETTİLER

Didim Kaymakamlığına verilen dilekçede şu ifadelere yer verildi: "Aydın ili Didim ilçesi Cumhuriyet Caddesi, Didim Akbük istikameti üzerinde bulunan Fevzipaşa kavşağı diye tabir edilen bölgede her zaman trafik kazaları meydana gelmektedir. Bu kazaların meydana gelmelerindeki en büyük neden ise bahse konu olan kavşakta trafik ışıklarının bulunmamasıdır. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünün resmi kayıtlarına göre bu kavşakta meydana gelen kazaların yüzde 70'i ölümlü ve ağır yaralanmalı olarak meydana gelmektedir. 14 Nisan 2024 tarihinde yine aynı kavşakta trafik ışıklarının olmaması nedeniyle bir yolcu otobüsü ile binek bir aracın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiştir. Bahsettiğim bu nedenlerden dolayı, bahse konu olan Fevzipaşa kavşağına ivedi bir şekilde trafik ışıkları konulmasını, kazaların olmaması için gerekli tüm önlemlerin alınmasını saygılarımla talep ve arz ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum