Kurban Bayramı'nda yoğunluk sebebiyle yaşanabilecek olan sorunlar öncesinde Didim Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimler gerçekleştirdi. Yoğunluğun en fazla yaşanabileceği alanlardan tatlıcı, fırın ve kasaplar denetlendi.
Fırın ve tatlıcılarda gramaj kontrolü yapan ekipler kasaplarda ise etlerin sağlıklı olup olmadığını, doğru koşullarda saklanıp saklanmadığı denetledi. Ayrıca ilçedeki otellerde denetimler gerçekleştirildi.
DENETİMLER SÜRDÜRÜLECEK
Otellerde mutfak haricinde soğuk hava depoları, depolarda etlerin ve kuru yiyeceklerin doğru saklanıp saklanmadığı, açık alanda satışı yapılan alkoller denetime tabi tutuldu.
Uygunsuzluk bulunan iş yerlerine cezai işlem uygulandı. Didim Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denetimlerin sezon boyunca sürdürüleceğine dikkat çekildi.