Didim’deki ölüm kavşağı için çözüm aranıyor

Didim’deki ölüm kavşağı için çözüm aranıyor
Sürekli olarak kazaların meydana geldiği, vatandaşların hayatlarını kaybettiği Didim Akbük Mahallesi’nde bulunan ölüm kavşağında sıkıntının giderilmesi için, Didimli muhtarlar yetkililerle görüşmeye başladı.

Didim’in kanayan yarası olan, Didim-Söke karayolu Fevzipaşa Mahallesi Uslu, Meltem siteleri mevkisinde bulunan ve herhangi bir sinyalizasyonun yer almadığı kavşak için geçtiğimiz ay başlatılan imza kampanyasının ardından Didimli muhtarlar tekrardan bir araya gelerek çözüm çalışmalarına devam etti. Toplanan imzalar mahalle muhtarı Osman Ali Çolak tarafından Didim Kaymakamlığına ve Didim Belediye Başkanlığına iletilmişti.

whatsapp-image-2024-05-08-at-14-36-55.jpeg

Çözümün takibi noktasında Fevzipaşa Muhtarı Ali Osman Çolak, Denizköy Muhtarı Nurettin Yılmaz, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Akyol ve Balat Muhtarı Mahir Başer, Karayolları 2. Bölge Şefliğini ziyaret etti. Bölge müdürüne sorunu çözümleriyle birlikte aktaran muhtarlar, belirlenen kavşağa trafik lambalarının koyulmasını istediklerini dile getirdi. Trafik lambalarının bir nebze de olsa yaşanabilecek olumsuzlukların önünde geçebileceğini umut eden Didimli muhtarlar, kavşağın yerinde inceleyeceğinin, yol trafik ölçümü ile araç sayımı yapılıp ona göre karar verileceğinin kendilerine aktarıldığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.