Didim’in ilk kadın başkanından bir ilk daha!

Didim’in ilk kadın başkanından bir ilk daha!
 Muhabir
Didim’in ilk kadın Belediye Başkanı Hatice Gençay, sokakların temiz tutulması için, belediye çalışanları ile birlikte sokakları süpürdü.

Yerel seçimlerde CHP’den aday olarak başkanlığı kazanan ve Didim’in ilk kadın belediye başkanı olan Hatice Gençay, “Didim Hepimizin Evi, Pırıl Pırıl Olacak Her Yer" sloganı ile sokak temizliği için halkı da davet ederek, belediye çalışanları ve meclis üyeleri ile birlikte sokakları süpürdü. Her hafta gerçekleştirilecek uygulama ilk olarak Efeler Mahallesi 1341 sokakta bulunan Ozan Parkı ve çevresinde başladı.

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-54-00.jpeg

Başkan Gençay öncülüğünde gerçekleşen uygulama sırasında sokakta oturan bazı vatandaşlar Gençay’ı tebrik ederken, bazı vatandaşlar da başkana mahallede yaşanan sorunları aktardı.

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-54-00-1.jpeg

"TEMİZLİK KONUSUNDA DİDİM HALKINA GÜVENİYORUM"
Uygulama hakkında bilgi veren Başkan Gençay, “Temiz bir Didim olsun istiyoruz. Herkes kapısının önünü temizlesin. Herkes kapısının önünü temizlediği zaman ortalığın daha güzel olacağına ve temizliğin de insanlara daha iyi enerji vereceğine inanıyoruz. O nedenle sokaklarımıza indik, sokaklarımız tertemiz olacak. Didim halkına da bu konuda çok güveniyorum, inanıyorum. Hep beraber bütün sokakların temizleneceğine de inanıyorum. Her cuma günü bir mahallemizi temizleyeceğiz. Ben de katılacağım. Temizlik yapacağız. Mahallelilerimizle beraber.

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-54-00-2.jpeg

Yazın Didim’e gelen vatandaşlar için, özellikle onlara bir çağrım olacak. Geldikleri yerde ne kadar hassaslarsa bu konuda Didim'e geldiklerinde de aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz. Temizlik konusunda bize destek olmalarını istiyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-53-59.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.