Diken üstünde yaşıyorlar! 

Diken üstünde yaşıyorlar! 
ABONE OL
Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki bir apartmanda yaşayanlar, şizofren hastası olduğu öne sürülen bir kadın nedeniyle adeta diken üstünde yaşadıklarını belirterek yardım istedi. 

(MURAT TAN) -ÖZEL HABER- Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Sevgi Sokak’ta bulunan Çomak Apartmanı sakinleri, apartmanın kapıcı dairesinde kalan ve şizofren hastası olduğuna dair raporu olduğunu öne sürdükleri bir kadın nedeniyle can güvenliği olmadan yaşadıklarını iddia etti. Apartman sakinleri adına konuşan yönetici Cemre Tekintaş, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve asayiş yetkililerinden yardım istedi. Yönetici Tekintaş, şizofren hastası olduğu iddia edilen kadının, son olarak apartmanın deposundaki yatağı ateşe verdiği ve sorunla ilgili bugüne kadar çok sayıda şikayette bulunduklarını söyledi.

“CANIMIZI ZOR KURTARDIK!” 

Kadının, 29 Temmuz Cuma günü apartmanda yaşayan bir vatandaşın evini bastığını ardından, “Bunlar daha iyi günlerin” şeklinde sözler sarf ettiğini belirten Tekintaş, şöyle devam etti:

“Daha sonra depomuzda komşumuza ait yatağı yaktı. İtfaiye gelip elektrikten diye tutanak tuttu. Ben 2 saat sonra apartman yöneticisi olarak inceleme yapmak için indim. Kadına, kimin yaktığını görüp görmediğini sorduğumda komşumuzla beni baltayla koşturdu. Canımızı zor kurtardık. Karakola gidip ifade vererek şikayetçi olduk. 30 Temmuz’da elektrikçi çağırdık. Çocuklar girdiği için deponun elektriğini kestirdik. Bundan dolayı da evime jandarma gönderdi. Jandarmanın yanında bana parmak işareti yapıp, “Görüşeceğiz, seni yakacağım” dedi” ifadelerini kullandı. 

“BİRİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?”

Söz konusu şahısla ilgili bugüne kadar bir çok defa şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir çözümün halen sağlanamadığına vurgu yapan Tekintaş, “Kendisi 31 Temmuz Pazar günü sabah 6.30’da kapımın önünü yaktı. Evde iki kızım ile birlikte eşim de vardı. Bebek arabasının düşüş sesine kalktım, dumandan ve ateşten kapıyı açamadık. İçeride diri diri yanacaktık. Bu kadın 46’lık raporum var diyerek 38 tane sabıka kaydı ile yine salındı ama bir öğreniyoruz ki sadece şizofreni hastasıymış. İlla birinin ölmesi mi gerekiyor. Bu kadın arıyor, tehdit savuruyor, mesaj atıyor. Yetkililerden bize yardımcı olunmasını istiyoruz. Yoksa birisini öldürecek. Yaşadığımız 16 dairelik apartmanda hiçbir can güvenliğimiz yok. Lütfen bize yardımcı olun” dedi.

apartmanda-can-guvenligimiz-yok-diyerek-yardim-istedi-298303-8b4ca92e5fa9810688d0026a996ece03.jpegapartmanda-can-guvenligimiz-yok-diyerek-yardim-istedi-298303-4c06a785073da9fda59a5c9e79bd6181.jpegapartmanda-can-guvenligimiz-yok-diyerek-yardim-istedi-298303-acfe01b08c5646a9ccd3e927c21d20e6.jpegapartmanda-can-guvenligimiz-yok-diyerek-yardim-istedi-298303-31f02f6feb5633a64f1d119cdc7dec80.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.