İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Enver Etten’in başkanlığında kısa sürede kurulan yeni yönetimde ayrılık yaşandı. İYİ Parti İncirliova Yönetim Kurulu Üyesi Adem Şişmanoğlu, görevinden istifa etti. Şişmanoğlu istifasının ardından AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Başkan Mehmet Yüzbaşıoğlu ile bir araya gelen Şişmanoğlu'nun, dikkat çeken ziyareti ilçe siyasetinde ‘Parti değişikliği mi olacak?’ yorumlarını beraberinde getirdi.

"İLERİ Kİ ZAMANLARDA AÇIKLAYACAĞIZ"

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Adem Şişmanoğlu, “İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeliği'mden kendi işlerimden dolayı istifa ettim. İncirliova AK Parti ilçe başkanı Mehmet kardeşimi makamında ziyaret ettim. İyi günümde kötü günümde her daim yanımda olduğunu hissettirdiği için teşekkür ederim. İleri ki zamanlarda da bir açıklama yapacağız. Düzgün bir yönetim anlayışıyla İncirliova’da olacak bir şeyler hayırlısı bakalım” dedi.

54 yaşındaki baba evinde katledildi! Anne ve 2 oğlu cinayetten gözaltına alındı
54 yaşındaki baba evinde katledildi! Anne ve 2 oğlu cinayetten gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu açıklamada bulunarak, önümüzdeki süreçte Şişmanoğlu ve arkadaşlarının kendilerini ziyaret edeceğini ifade etti.

Muhabir: MÜZEYYEN DAMLA GÜMÜŞ