Dilmen aday olmayacağını açıkladı

Dilmen aday olmayacağını açıkladı
ABONE OL
Gelecek Partisi Kurucu Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, il kongresinde aday olmayacağını açıkladı. 

KIYMET SARIYILDIZ - Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, partisinin ilçe kongrelerinin bitmesinin ardından açıklamalarda bulundu. İlçe kongrelerini tamamladıklarını belirten Dilmen, kongrelerinin Aydın’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Dilmen, “Yaptığımız ilçe kongrelerinde Söke’de Kadir İnce kurucu ilçe başkanımızdı. Onun yerine Namık Kethüda, Didim’de Metin Karhan, Koçarlı’da Sinan Deşdemir, Kuşadası’nda Yılmaz Kutay, İncirliova İlçe Başkanı Deniz Dişli, Efeler İlçe Başkanı Ali Kaya ile devam ettik.  Nazilli’de Yiğit Yıldırım ile kongreye gittik. Yıldırım kongreden bir gün sonra kamu kurumuna başvurusu kabul edilince istifa etti. Onun yerine yönetim içinden Mehmet Sait Seyidoğlu arkadaşımızı atadık” dedi. 

“SELÇUK YASAN BAŞKANLIĞINDA İL KONGRESİNE GİDECEĞİZ”
İl kongresinde tekrar aday olmayacağını belirten Dilmen,  3 Ekim olarak kongre tarihini belirlediklerini ifade etti. Nazilli’de olmasından dolayı il başkanlığını Efeler’de yaşayan birinin olması gerektiğini söyleyen Dilmen, il başkanlığında Selçuk Yasan ile yola devam edileceğini açıkladı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun rızasının da alındığını söyleyen “İlçe kongrelerimizi yaptık. İl kongresi için dilekçemizi verdik. İl kongremizle ilgili takvim 3 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’te Şükran Güngör Tiyatro salonunda yapılacak. Genel Merkez ile yaptığımız değerlendirmeler neticesinde görevi yapma arzusu taşıyan Teşkilat Başkanımız Selçuk Yasan başkanlığında il kongresine gideceğiz. Ben aday olmayacağım. Genel merkeze durumu anlattım. İl başkanlığı sürecinde yaşadığımız sorunları anlattım Nazilli’de olmamdan dolayı sorunlar yaşıyorduk. Merkezde bir arkadaşın olmasının daha doğru olduğunu söyledik. Selçuk Yasan kardeşimiz bu görevi yapabileceğini söyledi görüşmeler yapıldı. Genel başkanımızın rızasını aldık. Selçuk Yasan kardeşimizle kongreye gideceğiz.  Ben yeniden Denizli, Aydın, Muğla Teşkilatının Koordinatör görevine geri döneceğim. Orada aktif olacağım” diye konuştu. 

“SİYASETÇİNİN GÖREVİ ÇALIŞMAK”
Halka dokunmak, onların dertlerini dinlemek ve siyasete yeni bir boyut kazandırmak için yola çıktıklarını vurgulayan Ali İhsan Dilmen, “Siyasette bir yorgunluk, yılgınlık var. Toplum anlamında söylüyorum bunu. Çaresizlik, tıkanmışlık var. Bu tıkanmışlığı açmak, umut olmak için yola çıktık. Bu noktada vatandaşlara ulaşmak, onları dinlemek, siyasete yeniden kazandırmak, motive etmek için yola çıktık. Bu huzursuz atmosferi değiştirmek istiyoruz. Gitmez denen nice iktidarlar gitti, gelmez denen niceleri geldi. Onun için siyasetçinin görevi çalışmak, halka dokunmak” ifadelerini kullandı. 

dilmen-umut-olmak-icin-yola-ciktik-180137-33ee8f74c2ac78ecdf9230c73443f988.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.