Doğan için harekete geçildi

Doğan için harekete geçildi
ABONE OL
Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı'nda başantrenörlük görevi yapan ve geçen yıl mayıs ayında kalp krizi geçirmesi sonrası yoğun bakıma kaldırılan öğretmen Mücahit Doğan'ın 200 bin TL tutarındaki tedavisi için kampanya başlatıldı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Nazilli Belediyespor Basketbol Baş Antrenörü olarak görev yapan Türk Eğitim Sen Nazilli ve Erdemli eski İlçe Temsilcisi Mücahit Doğan, gecen yıl 21 Mayıs'ta kalbinin aniden durması sonrasında koma halinde Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 6 ay verdiği yaşam mücadelesi sonrasında Doğan, beynindeki hipoksi dolayısıyla yatağa bağımlı olarak palyatif servisinde tedaviye alındı. 

Doğan'ın tedavisinde umut olan kök hücre tedavisi için de İstanbul'da bir özel hastaneye başvurulurken hastane kurulu ve Sağlık Bakanlığı oluruyla tedavi uygun görüldü. Kök hücre tedavi masrafının ise 200 bin TL olarak belirlendiği belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen Türk Eğitim Sen Aydın Şubesi'nin girişimiyle Aydın Valiliği de yardım kampanyası başlattı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.