Doğukan’dan altın gol 

Doğukan’dan altın gol 
ABONE OL
Şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Yıldızspor, deplasmanda karşılaştığı Bolvadin Belediyespor’u Doğukan Güngör’ün golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.   

TÜRKER KOCAKAHYA-Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, ligdeki 12’nci hafta mücadelesinde deplasmanda Bolvadin Belediyespor’a misafir oldu. Bolvadin Belediye Tesisleri’nde oynanan kritik mücadeleyi Yıldızspor tek golle kazandı. Maçta mavi-beyazlıların golünü 14’üncü dakikada Doğukan Güngör kaydetti. Geride kalan haftada sahasında Aliağa Futbol Kulübü’ne 2-1’lik skorla mağlup olan mavi-beyazlılar, deplasmana mutlak galibiyet hedefiyle gitmişti. İlk yarıda Doğukan’ın golüyle öne geçen Yıldızspor, devreye de 1-0 üstün girdi.

SKORU KORUDU, GALİBİYETİ ALDI

İlk yarısı Aydın ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip beraberliği yakalamak, mavi-beyazlılar ise farkı ikiye çıkarmak için sahaya çıktı. İkinci 45 dakikada gol sesini çıkmadığı mücadeleyi Aydın temsilcisi tek golle kazanmayı başardı. Bu sonuçla Yıldızspor, puanını 23’e çıkarttı ve zirve takibini sürdürdü. Ev sahibi takım ise haftayı 5 puanda tamamladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.