Doktorlar grevde, vatandaş yine mağdur

Doktorlar grevde, vatandaş yine mağdur
ABONE OL
Nazilli Devlet Hastanesi’nde sabahın erken saatlerinde aldıkları randevularına yetişmeye çalışan vatandaşlar, hastanede grev yapan doktorlarla karşılaştı. Vatandaşlar grev yapan doktorlara tepki gösterdi.

Acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı, yoğun bakım ve yatan hastalara verilen hizmetler dışındaki tüm işleyişin durduğu Nazilli Devlet Hastanesi’nde doktorlar yine grevde. Daha Önceden randevu alan hastalar  polikliniklerin hizmet vermediğini görünce duruma tepki gösterdi. Türk Tabipleri Birliği'nin (TBB) geçtiğimiz aylarda başlattığı grevler devam ediyor. 15 Aralık 2021 tarihinde de iş bırakan doktor ve sağlık çalışanları yine grevde. 

Döner sermaye, sağlıkta şiddetin önlenmesi, muayene süresi ve koronavirüs nedeni ile yaşanan ağır koşullar gibi konularda düzenleme taleplerinin yerine getirilmemesinden dolayı greve giden doktorlar nedeni ile poliklinik hizmetleri verilmiyor. Daha önceden alınmış randevulu hastalar bakım hizmeti alamadıkları için doktorlara tepki gösterdi. Doktorların grevi 09.02.2022 Çarşamba gününde de devam edecekleri öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum