DTO, Başkan Gençay'ı ziyaret etti

DTO, Başkan Gençay'ı ziyaret etti
Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’a ziyarette bulunarak, tebriklerini iletti.

EBRU GÖRMEZ - Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Eda Yücel İlhan, Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın ve İsmet Kartal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Celal Gümüş, Meral Bademcigil, Burhan Teke ve Serhat Cengiz ile Komite Üyesi Hazal Melis Çakallı, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

dto-baskan-gencayi-ziyaret-etti-ebru-gormez-464484-aac40f11bcbd2e0dc438444ebcdb210d.jpg

Belediye Başkanı Gençay’a yeni görevinde başarılar dileyen Erbaş, “Bundan önceki dönemde ticaret erbabı çeşitli zorluklarla karşılaştı. Mimar ve mühendislerimize, yapı müteahhitlerine iş süreçlerinde belediyedeki iş ve işlemlerinde adil ve eşit davranılmadı. İnşaat sektörünün temel problemleri var. Yeni bir yaklaşım ile STK’ların, entelektüellerin, mühendis ve mimarların, yapı müteahhitlerinin taleplerine kulak verilsin istiyoruz. Belediye ile bir sinerji yakalamalıyız. İşi bilen, alanında iyi olan insanlarla onların fikirlerinden yararlanabileceğimiz birtakım kurullar oluşturulabilir. Alanında iyi olan nitelikli insanlara ve onlara görüşlerine ihtiyacımız var.” dedi.

dto-baskan-gencayi-ziyaret-etti-ebru-gormez-464484-5e5e486433a3b9149e4b32eb6badb547.jpg

Belediye Başkanı Gençay; seçim sürecinde çeşitli sektörlerle istişarelerde bulunduklarını dile getirerek, inşaat sektörünün sorunlarını bildiklerini belirtti. Belediye öncülüğünde toplantılar yapacaklarını söyleyen Gençay, Didimlilerle beraber çözüm üreteceklerini, kimsenin işinin aksamasını, ekonomiye sekte vurulmasını istemediklerinin altını çizdi.
Ticaret Odası Başkanı Erbaş, bu hafta gerçekleşecek olan Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na Gençay’ı davet etti. Başkan Gençay, odanın meclis toplantısına memnuniyetle katılacağını ifade etti. Ziyaret sonunda Erbaş, odanın hazırladığı hediye ve basımını üstlendiği Yoran Didim’in Kayıp Köyü isimli kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.