Dualar Mahallesi’ne 3 çeşme kazandırıldı

Dualar Mahallesi’ne 3 çeşme kazandırıldı
ABONE OL
Nazilli Belediyesi Dualar Mahallesi’nde köyün içme suyu ihtiyacını karşılamak için 3 adet iyi su çeşmesi için çalışmalara başladı.

Dualar Mahallesi’nde mezarlık düzenleme faaliyetlerinin ardından köyün içme suyu ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Nazilli Belediyesi ekipleri, 3 adet iyi su çeşmesi için çalışmalara başladı.


Köyün mezarlık düzenleme, yol yapım ve iyi su çeşmesi ihtiyaçlarının bir bir karşılandığını ifade eden Dualar Mahalle Muhtarı Saffet Akkaya; “Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a ve köyümüzde çalışmaları gerçekleştiren ekibine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
 
Dualar, Hamidiye, Çatak, Aşağı Yakacık, Toygar, Pirlibey, Uzunçam, Eycelli, Beyerli, Yellice ve Kozdere mahallelerinde eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım ve pek çok çalışmanın yürütüldüğünü ifade eden Başkan Özcan, “Kentimizin uzun yıllardır hizmet alamamış ve atıl vaziyette bırakılmış noktalarına hizmet etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Allah’ın izniyle her sokağımızda, her caddemizde belediyemizin imzası olacak” dedi. 

dualar-mahallesine-3-cesme-kazandirildi-212453-daf2c4ba125d22225783fbdf95949325.jpgdualar-mahallesine-3-cesme-kazandirildi-212453-fd7e25bc59cab62f8d56aef2642b5fa4.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.