DÜKKANI YANAN ESNAFA 5 BİN TL DESTEK

DÜKKANI YANAN ESNAFA 5 BİN TL DESTEK
ABONE OL
AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, geçtiğimiz günlerde dükkanı yanan esnafa ilk etapta 5 bin lira nakdi destek yapılacağını duyurdu.

 

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası ilçesinin Bayraklıdede Mahallesi Kuştur Mevkiinde yangın çıkmıştı. Yangında bir çok esnafın dükkanı yanarak küle döndü. Yangının ardından incelemede bulunuldu. AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, esnafın mağduriyetinin giderilmesi için çalışma yapıldığını kaydetti.

“YARALARI SARMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI”

Kuşadası Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ilk etapta dükkanı yanan esnafa 5 bin TL nakdi destek vereceğini söyleyen Gökçe, “Devletimiz her zor durumda milletinin yanında. Geçtiğimiz Cumartesi Bayraklıdede Mahallesi Kuştur Mevkiinde bulunan çarşıda çıkan yangın nedeniyle mağdur olan esnafımızın yaralarını sarmak için Kuşadası Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında mağdur esnafımıza ilk etapta 5 bin TL nakdi yardım yapılacak. Kaymakamımız Sn Sadettin Yücel’e hassasiyeti için teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

qwbe-001.jpgdfgb.jpgasbc.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.