Duyarlı vatandaş yağmura aldırmadan koştu

Duyarlı vatandaş yağmura aldırmadan koştu
ABONE OL
Efeler’de öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın yakınındaki Türk Bayrağının aşağı indi. 

(ABDURRAHMAN FIRAT) Aydın’da vatandaşlar sağanak yağış ve fırtınaya hazırlıksız yakalandı. Sağanak yağış ve fırtına deniyle Atatürk Kent Meydanı’nda direğe asılı Türk Bayrağı aşağı indi. Türk Bayrağı’nın indiğini gören bir vatandaş ve polis, sağanak yağış ve fırtınaya rağmen bayrağı göğe çekmek istedi. Direğin kilitli olması nedeniyle bayrağı çekemeyen duyarlı vatandaş ve polis, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden yardım istedi. Büyükşehirden gelen bir yetkili Türk Bayrağını göğe çekti.
Yağış nedeniyle Egemenlik Bulvarı üzerinde ve kentin başka noktalarında ağaçlar devrilirken cadde ve sokaklar göle döndü. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağıştan etkilenen bölgelerde çalışmalar gerçekleştiriyor.

whatsapp-image-2019-06-19-at-14-34-25-001.jpegwhatsapp-image-2019-06-19-at-14-34-24-001.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.