Ecel direksiyon başında yakaladı

Ecel direksiyon başında yakaladı
ABONE OL
Karacasu’da Celeplik yapan 50 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Mehmet Sakı'yı, ecel direksiyon başında yakaladı. 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye götürülürken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sakı, yolda yaşamını yitirdi.  

Olay Ataeymir Mahallesinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre Esençay Mahallesinde celeplik yaparak geçimini sağlayan 50 yaşındaki evli ve bir kız babası Mehmet Sakı, 09 H 7978 plakalı kamyoneti ile Ataeymir Mahallesine hayvan satın almaya gitti. Ataeymir’den celep arkadaşı Ali Kırtaş ile mahalle arasında dolaşırken direksiyon başında kalp krizi geçiren Mehmet Sakı, az daha beton elektrik direğine çarpıyordu. Arkadaşının kalp krizi geçirdiğini gören Ali Kırtaş, yüzüne soğuk su dökerek ilk müdahaleyi yaptı. Ardından 112’yi arayıp yardım isteyen Kırtaş, sağlık ekiplerinin gelmesini beklemeyip direksiyona geçerek arkadaşını hastaneye yetiştirmek için yola koyuldu. Ataköy Mahallesinde 112 sağlık ekiplerinin Ali Kırtaş’tan teslim aldığı Sakı, Karacasu Devlet Hastanesine getirilirken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yolda yaşamını yitirdiği öğrenilen Sakı’nın acı haberini duyan ailesi ve arkadaşları hastaneye akın etti. Hastanede eşinin ardından gözyaşı döken Gülay Sakı, “Eşim bu yaşına kadar doktor yüzü görmedi. Çok sağlıklı biriydi. Hiçbir rahatsızlığı da yoktu. Nasıl kalp krizi geçirir anlamış değilim” diye figan feryat etti. 
Sakı’nın cenazesi, Esençay Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.