Ecel memleket yolunda direksiyon başında yakaladı

Ecel memleket yolunda direksiyon başında yakaladı
ABONE OL
Karacasu Belediye personellerinden Akın Çelebi’nin Denizli’de yaşayan 47 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası olan ağabeyi Mustafa Çelebi’yi ecel memleketi Karacasu’ya göç ederken direksiyon başında yakaladı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Çelebi geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Denizli’nin Merkez Efendi ilçesinde 3 yıldır çay ocağı işleten Karacasulu Mustafa Çelebi, emekli olmanın hayalini kuruyordu. Emeklilik sigorta prim gününü doldurup memleketi Karacasu’ya dönmeye karar veren Çelebi, ev eşyalarını kamyona yükleyip kendi aracıyla Karacasu’ya gelmek için yola çıktı. Eşi Gülcan ve küçük oğlunun da yanına alan Çelebi, kendi otomobiliyle seyir halinde iken direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Aniden fenalaşan Çelebi, aracını kenara çekip eşyalarını taşıyan kamyon sürücüsünden yardım istedi. Kamyon şoförünün İhbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Çelebi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  

EMEKLİLİK HAYALİ KURUYORDU
Eşyaları memleketi Karacasu’ya getirirken ecele direksiyon başında yakalanan Çelebi’nin vefatı başta ailesi ve sevenlerini derinden üzdü. Sigorta prim gününü doldurup emekli olacağım diye sevinirken genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Çelebi’nin eşyasından önce cenazesi geldi. Belediye Başkanı Zeki İnal’ın yakın personeli olan Akın Çelebi’nin de ağaneyi olan Çelebi’nin cenazesi yarın Ataeymir Mahallesinde defnedileceği öğrenildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.