Efeler Belediye Meclisi toplandı

Efeler Belediye Meclisi toplandı
 Muhabir
Efeler Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Periyodik asansör kontrollerinin yapılması için imzalanacak protokol gündeme alındı. MHP grubu, protokolün TMMOB ile imzalanmasını talep etti.

Efeler Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in başkanlığında gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-05-02-at-17-40-28-1.jpeg

Meclis toplantısında 11 madde görüşülürken gündem dışı 10 madde ilave edildi. Asansör periyodik kontrolleri sürecinde A tipi muayene kuruluşu ile protokol yapmak için belediye başkanına yetki verilmesi hususu gündeme alındı.

whatsapp-image-2024-05-02-at-17-40-27-1.jpeg

MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Uysal, KYK yurdundaki asansörde hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ı anarak önceki dönem belediye başkanlığında yapılan protokolün kazaya neden olduğunu savundu. Uysal, yeni asansör protokolünün TMMOB ile yapılması gerektiğini belirtti.

whatsapp-image-2024-05-02-at-17-40-28.jpeg

“ÖNCEKİ PROTOKOLÜN GETİRDİĞİ KAZAYDI”

Asansör periyodik kontrolleri için A tipi muayene kuruluşu ile protokol yapmak için belediye başkanına yetki verilmesi hususunun gündeme alınmasının ardından söz isteyen Mehmet Uysal, “Yakın bir zamanda asansör kazası dolayısıyla Aydın’da genç bir kızımız Zeren Ertaş hayatını kaybetti. Bizim grup olarak düşüncemiz daha önce yapılan protokolün getirdiği bir kazaydı neredeyse. Mutlaka TMMOB’dan bir temsilcilik ya da bünyesinde oluşturulacak heyetle sağlanmasını öneriyoruz. Yapılacak sözleşme imzalanırken bu hususa dikkat edilmesini grubumuz adına arz ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-05-02-at-17-40-27.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.