Efeler Belediyesi Kariyer Merkezi hizmete açıldı

Efeler Belediyesi Kariyer Merkezi hizmete açıldı
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, gençlere iş imkanlarının yaratılacağı Kariyer Merkezi’nin açılışını yaptı. Başkan Atay; “Merkezimiz, iş arayan gençlerimiz ile eleman arayan iş merkezlerimizi buluşturmanın bir yöntemi olacak” dedi. 

Efeler Belediyesi gençlerin iş imkanı bulabilmesini amaçladığı Kariyer Merkezi’ni büyük bir törenle hizmete açtı. Açılışa Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın yanı sıra, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Ören ve çok sayıda davetli katıldı. Bir sözünü daha yerine getirdiğini söyleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; “Seçimlerden önce verdiğim bir sözümü daha tutmanın gurunu yaşıyorum. İki buçuk yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. İki buçuk yıllık belediye başkanlığım sırasında nerdeyse 5 bine yakın iş başvurusu geldi. Çoğu da üniversite mezunuydu ve inanın ki bu beni çok ama çok etkilemiştir. Bu kariyer merkezimiz iş arayan gençlerimiz ile eleman arayan iş merkezlerimizi buluşturmanın bir yöntemi olacak. Burada kimseyle yarışıyor değiliz. Sadece bürokratik zamanla ilgili sorunlarla uğraşmadan Efeler’de işsiz olan gençlerimizi işe kavuşturmanın yöntemini aradık ve onu gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz sistemle önce Efeler’de iş arayan gençlerimizin iş olanakları ortaya çıkacak” dedi.
“GENÇLERİN UMUTLARININ YEŞERMESİNİ ÖNEMSİYORUM”
Gençlerin ve iş bulmak isteyen vatandaşların binlerce lira para vererek özel kariyer merkezlerinde iş bulmaya çalıştıklarını belirten Başkan Atay; “Birçok arkadaşımız, işverenimiz binlerce lira verip kariyer merkezlerinde iş bulmaya çalışıyordu. Burada ücretsiz olarak bu olayın gerçekleşmiş olmasını bırakın, burada yaşayan gençlerimizin gelecekle ilgili umutlarının yeşermiş olmasını daha çok önemsiyorum. Gençler iş bulamadığı zaman bunalıma giriyor hayata küsüyorlar. Gençlerimizin iş bulmalarını sağlayan bu sistemi kurmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

kariyer-merkezi-hizmete-acildi-235440-001b09060a4ea5b37ec69251a736eaa7.jpg

kariyer-merkezi-hizmete-acildi-235440-d3a20c4c1dfaef0ab8de66966f33fc43.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.