Efeler Belediyesi’nden kan bağışına destek

Efeler Belediyesi’nden kan bağışına destek
ABONE OL
Efeler Belediyesi personeli, Kızılay ekipleri tarafından belediye binasında düzenlenen gönüllü kan bağışı kampanyasına destekte bulundu.

( MURAT TAN ) Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına, başta Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay olmak üzere belediye başkan yardımcılarıyla şube müdürleri de destek verdi.

‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla Aydın’ın ilçelerinde yaz aylarında kan stoklarının da azalmaya başlamasıyla bağış kampanyalarını artıran Kızılay Aydın Kan Bankası ekipleri, gönüllü bağışçılardan kan toplamaya devam ediyor. Son olarak Kızılay ekiplerinin Efeler Belediyesi’nde kendilerine ayrılan bölüm gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışına, başta Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay olmak üzere, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay, Basın, Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık ile birlikte bazı şube müdürleri belediye çalışanları da büyük ilgi gösterdi. 

“HERKES DUYARLI OLMALIDIR”

Türkiye’de kan veren insanların sayısının gün geçti azaldığını söyleyerek kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya davet eden Efeler Belediye Başkanı Atay, “Herkesin kan bağışıyla ilgili duyarlı olmasını ben de önemsediğim için farkındalık oluşturabilme anlamında kampanyaya destek verdim. Bu kapsamda Kızılay’a kan vermenin önemi de ortadadır. Kan bağışının insan hayatında çok önem bir yeri var. Toplanan kanların hayat kurtardığı anlar oluyor. İnsanlarımıza bu tür davranışlarda bulunarak önder olmak da gerekiyor. Belediye personelimize duyurduk. Sağlığa uygun olan arkadaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermelerini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi. 

“BAŞKAN ATAY İLE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Efeler Belediye Başkanı Atay’a ve şube müdürleriyle belediye personeline kan bağışına destek vermelerinden ötürü teşekkür eden Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, “Yaz aylarında ister istemez bağışlar da düşüş yaşanıyor. Bölgemiz sıcak ve tarımla uğraşan insanların çoğunlukta olduğu bir yer. Dolayısıyla ihtiyaçta da bir azalma olmadığı gibi bazı zamanlar sürekli yükselme oluyor. Yazın turizm sezonunda geçiş güzergahındaki bir il olmamız nedeniyle kazalar artıyor ve nüfusumuz ikiye katlanıyor. Biz de herhangi bir sıkıntı olmaması için kampanyalarımızı artırıyoruz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızı da kan bağışı ve kök hücre bağışı için merkezlerimize de bekliyoruz. Bugün başta Başkanımı Fatih Atay ile birlikte personeline de bu anlamlı dönemdeki bağışlarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

efeler-belediyesinden-kan-bagisina-destek-112714-6aefa3e81da09e435809c0107d24b398.jpegefeler-belediyesinden-kan-bagisina-destek-112714-39a2952356752b3bb67dfdc272f7391e.jpegefeler-belediyesinden-kan-bagisina-destek-112714-e2bd689c957586740d98f6c165cf7705.jpegefeler-belediyesinden-kan-bagisina-destek-112714-e3aa6e688b3cafbf98b0aeb000717ed2.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.