Efeler Gençlik Kampı başlıyor

Efeler Gençlik Kampı başlıyor
ABONE OL
Efeler Gençlik Kampı, kapılarını kampçılar için açmaya hazırlanıyor.

TUĞBA AYDIN - Koronavirüse karşı elde edilen başarının ardından Haziran ayı itibariyle normalleşme süreci başladı. Bu süreçle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlik Merkezleri, Gençlik Kampları ve Bakanlığa bağlı spor tesislerinde uygulanacak önlemler belirlenmeye başladı.  
Belirlenen önlemler çerçevesinde, Gençlik Kamplarının kamp kapasiteleri de azaltılarak faaliyete geçmesine karar verildi. Bu kapsamda; Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Efeler Gençlik Kampı 15 Haziran 2020 tarihinde kapılarını gençlere açarak ilk kampçılarını ağırlamaya başlayacak.  

Misafirlerini bekleyen Efeler Gençlik kampının, temizlik ve dezenfekte işlemleri tamamlanarak, kamp esnasında da maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek kampların gerçekleştirilmesi planlandı. 
Efeler Gençlik Kampı’nda alınan önlemler kapsamında; yemek hizmetinin tek kullanımlık çatal kaşık kullanılarak kumanya şeklinde verilecek. Güvenlik, temizlik ve yemekhane personelleri ve çalışanlarının kamp dönemlerinde kalıcı olarak mekanda konaklamaları sağlanacak. Katılımcı gençler için maske, dezenfektan, sabun, kişisel temizlik ve bakım ürünlerinin yanısıra her türlü bilgilendirici materyal dağıtılacak. Katılımcı gençlerin tek kişilik odalarda kalarak fiziksel mesafeyi koruyan faaliyetlerde yer almaları sağlanması gibi tedbirler uygulanacak. 

BAŞVURULAR AYDIN GENÇLİK MERKEZİNE YAPILACAK

Efeler Gençlik Kampında gerçekleştirecek kamplarda gençlerin unutulmaz üç gün geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı. Yaz boyunca farklı yaş gruplarından oluşan kız ve erkek gruplarına kamp hizmeti verilecek. Başvurular bireysel olarak Aydın Gençlik Merkezi’ne yapılacak ve katılımcı gençlerin bireysel sağlık bilgileri, koronavirüs ile ilgili kendilerine yöneltilecek sorulardan oluşan formu doldurmaları ve var ise son birkaç gün içinde yapılmış test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekecek. 
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, kampçıların bu süreçte en iyi şartlarda ağırlanacağını belirterek, "Maske, mesafe ve hijyeni unutmuyoruz, gençlerimizi kampımıza bekliyoruz" dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.