Efeler, Spor Tırmanış Hız Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Efeler, Spor Tırmanış Hız Şampiyonasına ev sahipliği yaptı
ABONE OL
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Aydın’da düzenlenen Spor Tırmanış Hız Türkiye Şampiyonasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Pınarbaşı Mesire Alanı’ndaki Efeler Belediyesi Olimpik Tırmanma Duvarı’nda düzenlenen şampiyona, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 4 kategoride 37 sporcunun katıldığı yarışmalarda Küçük A-B Erkekler kategorisinde birinci Mustafa Sacit Sümer, ikinci Yağız Şahin, Genç Büyük Erkekler kategorisinde İkram Akyüz birinci, Timur Taş ikinci, Küçük A Gençler Büyük Kadınlar kategorisinde Gülay Sarı birinci, Gülay Balık ikinci, Küçük B Kızlar kategorisinde ise Selma Cemrehan birinci Azbay, Sedef Seven ikinci oldu.

"BÜYÜK ORGANİZASYONLARI YAPMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ"
Türkiye Dağcılık Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Çıldır, kentte, ilk kez spor tırmanış hız Türkiye şampiyonasının yapıldığını söyledi. Çıldır, “Şehrimizde ilk kez yapılan bu şampiyonada mutlu olduk. Bu yarışma bizim için bir çıraklık dönemi oldu. Bu ve buna benzer projelerin, fazlasını yapmaya hazırız. Önümüzdeki büyük şampiyonaları da burada yapmaktan mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.
Şampiyonaya Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Siyami Çetin, Federasyonun Aydın İl Temsilcisi Şevki Çıldır, Federasyonun Nevşehir İl Temsilcisi İrem Selen Kafalı, Efeler Belediye Başkanvekili Abidin Arslan katıldı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.