Efeler transferde hız kesmiyor

Efeler transferde hız kesmiyor
ABONE OL
Yeni sezonda hedefini TFF 3. Lig olarak belirleyen Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, bu kapsamda transferlerine devam ederken kaleci Alper Özdemir ve orta saha oyuncusu Hakan Can Durdu’yu renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) Aydın temsilcilerinden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, 2021-2022 sezonu öncesi kadro planlamasına devam ediyor. Takımı Teknik Direktör Kadir Söylemez’e emanet ettikten sonra transfer çalışmalarına da devam eden Aydın ekibi, bu kapsamda kaleyi sağlama aldı.

 

Efeler temsilcisi, Aydınlı futbolseverlerin yakından tanıdığı genç eldiven Alper Özdemir ile anlaşma sağladı. Aydınspor 1923 alt yapısında forma giyen ve Türkiye Şampiyonluğu yaşayan 22 yaşındaki Özdemir, ilk profesyonel imzasını da siyah-beyazlı kulüpte atmıştı. BAL’da Bergama Belediyespor’da da şampiyonluk sevinci yaşayan genç eldiven Alper Özdemir, son olarak geçtiğimiz sezon BAL finali oynayan Aliağa Futbol Kulübü’nün formasını giydi.  


BİR TAKVİYEDE ORTA SAHAYA 
Kale için Özdemir ile el sıkışan Efeler temsilcisi orta sahaya ise önceki sezon Isparta 32 Spor’da forma giyen Hakan Can Durdu’yu transfer etti. İlk kez profesyonel olduğu Denizlispor’da futbola başlayan Durdu, ardından kiralık olarak Denizli Belediyespor’da forma giydi. 22 yaşındaki oyuncu kariyerinde ayrıca İzmirspor ve Serinhisarspor’da da görev yaptı. Durdu, BAL’da ise Isparta 32 Spor forması ile şampiyon olmayı başardı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.