Efeler ve Nazilli Belediyesi personel alımı yapacak

Efeler ve Nazilli Belediyesi personel alımı yapacak
ABONE OL
Aydın’da Efeler Belediyesi ve Nazilli Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu.

(ALPER ŞENDERE)  Efeler Belediyesi’ne 3, Nazilli Belediyesi’ne 1 personel olmak üzere yapılacak alımlarda son başvuru tarihi 28 Mayıs olarak açıklandı. Efeler Belediyesi ve Nazilli Belediyesi personel alımı yapacak. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan alım ilanlarına göre toplamda 4 personel alımı yapılacak. Efeler Belediyesi daimi kadroda 2 büro görevlisi ile 1 yönetici asistanı alımı ilanı verirken Nazilli Belediyesi alım ilanında daimi kadroda 1 kasap alımı yapacağını duyurdu.
EFELER BELEDİYESİ PERSONEL ALIYOR
Efeler Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren EFEBEL şirketi aracılığıyla belediye bünyesine 2 büro görevlisi ile 1 yönetici asistanı alımı alınacak. Daimi kadroda yer alacak büro personeli alımları için adaylar 28 Mayıs 2019 tarihine kadar güncel fotoğraflarının yer aldığı CV (özgeçmiş) ile başvurularını [email protected] adresine göndermeleri ya da Yedi Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı ESKO Sitesi C. Apt. No:5/228 Efeler Aydın adresine bizzat iletmeleri gerekmektedir. Resmi Gazete’nin 2018/11608 sayılı kararının 4. Maddesinde (aşağıda yer alıyor) yer alan şartları taşıyan adayların başvurabileceği alımlarda buna ek olarak Aydın il sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olunması ve en az ön lisans veya lisans mezunu olunması aranan şartlar arasında yer alıyor.
Başvuruları kabul edilen adaylar ise 30.05.2019 ve 31.05.2019 tarihlerinde Efebel A.Ş.’de görüşmeye tabi tutulacak.

efeler-ve-nazilli-belediyesi-personel-alimi-yapacak-108916-03dde6bf3c732d5b2fca2f8a74c5563e.jpgefeler-ve-nazilli-belediyesi-personel-alimi-yapacak-108916-21c80054bc2a99d0b7354af54a98123d.jpg

NAZİLLİ BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK
Nazilli Belediyesi bünyesindeki NAZBEL A.Ş. de personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre daimi kadroda 1 kasap alımı yapılacak. En az 1 yıl deneyimli olan adayların başvurabildiği alımlarda son başvuru tarihi 28 Mayıs 2019 olarak açıklandı. Başvurularda adaylar nüfus cüzdanı fotokopisi, İŞKUR iş arayan belgesi ve güvenlik soruşturması/arşiv araştırma formu (mülakatta başarılı olanlardan istenecek) ile başvurularını tamamlayabilecek. Müracaat koşullarına bakıldığında da T.C. vatandaşı olmak; medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak; 18 yaşını bitirmiş olmak; kamu haklarından mahrum olmamak; Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarında mahkum olmamak şartlarını taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecek.
Ayrıca başvuruda aranan özel şartlar ise şöyle: Arazide çalışmasına engel durumu olmamak; en az ortaokul mezunu olmak; küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesimi yapabilir belgesi olmak; E sınıfı ehliyet ve SRC 2 – 4 belgesine sahip olmak; psikoteknik belgesine sahip olmak.
Başvuruları kabul edilen adaylar 29 Mayıs 2019 tarihinde saat 10.30’da Yeni Mah. Hürriyet Cad. No: 180 Nazilli Aydın adresinde mülakata katılacak.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.