Efeler’de bir kulüp doğuyor

Efeler’de bir kulüp doğuyor
ABONE OL
Efeler’e bağlı Girne Mahallesi’nin adını taşıyacak olan ve kuruculuğunu Volkan Demirci’nin yapacağı Girnespor için ilk adımlar atıldı. 2. Amatör Küme’de oynamak isteyen kulüp, bu konuda da girişimlere başlayacak. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın’da birçok köklü futbol kulübüne ev sahipliği yapan Efeler’de yeni bir kulüp doğuyor. Yaklaşık 30 bin nüfusuyla İlçenin en büyük mahallerinden olan Girne Mahallesi’ni temsilen Girnespor kuruluyor. Aydın’da gerçekleştirdiği futbol organizasyonlarıyla tanınan Volkan Demirci’nin kuruculuğunu yaptığı kulüp için ilk adımlar atıldı. Yeni sezonda Aydın Futbol 2. Amatör Küme’de yer almak isteyen kulüpte 24 kişilik futbolcu kadrosu oluşturulacağı öğrenildi. Öte yandan Girne Mahallesi’nde 2019 Yerel Seçimleri’nde seçilen Muhtar Şule Çıvkaroğlu’nun da kulübün kurulmasına destek verdiği ifade edildi.     

24 FUTBOLCU GÖREV YAPACAK
Kurulacak kulüp hakkında bilgi veren Demirci, “7 asil ve 7 yedek olmak üzere bir yönetim listesi oluşturacağız. Sonrasında ise ilk genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Hedefimiz yeni sezonda Aydın Futbol 2. Amatör Küme’de mücadele etmek. Şuan antrenörümüz belli oldu. Derya Ilgaz, takımımızda görev yapacak. Ayrıca 24 kişilik de bir futbolcu kadromuz olacak. Bu konuda da şuana kadar yaklaşık 40 arkadaş takımda oynamak için başvurdu. Antrenörümüz ve oyuncularımız tamamen ücretsiz olarak mahallenin adını yaşatmak adına takımda oynayacaklar” diye konuştu. 

MUHTARLA BİR ARAYA GELECEKLER
Öte yandan kulübün ligde yer almak adına girişimler yapacağını dile getiren Demirci, “Hazırlıklarımızı yaparak Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başvurumuzu yapacağız. Lige katılım konusunda da sonucun 1 ay içinde belli olmasını bekliyoruz. İlçemizde birçok mahallede kulüpler var. Biz de Girne Mahallesi’nde de olmasını düşündük. Zaten sürekli düzenlediğim turnuvalarla futbolun içindeyim. 30 Temmuz Salı günü yönetimde yer alacak isimlerle birlikte muhtarımızla bir araya geleceğiz. Orada kulüple ilgili planlamaları konuşacağız” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.