Efeler’de yeni başkan Eymen Atay oldu 

Efeler’de yeni başkan Eymen Atay oldu 
ABONE OL
Yeni sezonda 3.Lig’de mücadele edecek olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa Eymen Atay seçildi. 

Bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge’de şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Çeştepe Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda, yeni kulüp başkanı oy birliği ile Av. Eymen Atay oldu. Efeler Belediye ve önceki Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın da katıldığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporları ve gelir gider tablosunun açıklanmasının ardından yeni yönetim kurulu seçimi oy birliği ile gerçekleştirildi. Tek listeyle  gidilen seçimde Av. Eymen Atay başkanlığa seçildi. Mehmet Fatih Atay ise kulübün Onursal Başkanı olarak seçildi. 

Yeni Başkan Eymen Atay, ilk yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon BAL’a fazla olduğumuzu gösterdik ve hedefimiz olan ilk şampiyonluğa ulaşarak Efeler’imize profesyonel bir futbol kulübü kazandırdık. Bu sezon da yeni yönetimimizle birlikte Efeler’in daha üst liglerde olması gerektiğini düşünüyoruz. Efeler’i hak ettiği yere taşıyacağız. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu

YÖNETİM KURULU 
Eymen Atay’ın başkanlığında göreve gelen yönetim kurulunda Mustafa Erhan Köse, Kutluhan Alper, Efecan Sadegönül, Uğur İşitman, Atilla Deniz Polat ve Yasin Akın isimleri yer aldı.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.