Efelerli kadınlar dünyaya ihraç edecek

Efelerli kadınlar dünyaya ihraç edecek
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay yapımı tamamlanan Tarımlar Ürün Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Efeler Belediyesi tarafından yapılan ve Efelerli kadınların ellerinden çıkan yöresel ürünlerin üretileceği Yöresel Ürün Fabrikasında sona gelindi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kadınlara söz verdiği, yalnızca kadınların istihdam edileceği ve Efeler’in yerli tarım ürünlerinin katma değer kazanacağı Tarımsal Ürün Fabrikası’nın inşası tamamlandı.
Tarımsal Ürün Fabrikasında yakında üretime geçileceğini belirten Başkan Atay; “Fabrikanın yapımına başladığımız bu alan bir depoydu. İçerisi kötü bir durumdaydı. Atıl durumdaki bu yapıyı fabrikaya dönüştürmek için hemen çalışmalara başladık. Çok kısa zaman içinde de inşasını tamamladık. Yakın zamanda makinelerimizi yerleştirip üretime başlayacağız. Efeler halkına seçimden önce verdiğim bir sözü daha tutmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

EFELERLİ KADINLARIN ELİNDEN DÜNYAYA YAYILACAK
Efelerli kadınlarının ürettiği ürünlerin Dünya’ya ihraç edileceğini söyleyen Başkan Atay; “Bu fabrikada pozitif ayrımcılık gerçekleştirerek yalnızca kadınları istihdam edeceğiz. Efelerimizin kadınlarının ürettiği ürünleri Dünya’ya ihraç edeceğiz. Bu konuda Efeler’in kadınlarına olan güvenim tam. Fabrikamızda kadınlar; yaş incir reçeli, kestane şekeri, turşu ve salça üretip; enginar, pancar ve ceviz gibi tarımsal ürünleri işleyecek. İstihdam sağlanacağı gibi, Efelerimizin tarım ürünlerine katma değer kazandırılacak” diye konuştu. 
efelerli-kadinlar-dunyaya-ihrac-edecek-215537-6aaea1a6d294dedd0d8da1158c720a14.jpegefelerli-kadinlar-dunyaya-ihrac-edecek-215537-d1b556447b856df95bc858f853a08f52.jpegefelerli-kadinlar-dunyaya-ihrac-edecek-215537-ee90d93d7161a2cf02ed2812d3e23fa0.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.