Ege derbisi nefesleri kesecek

Ege derbisi nefesleri kesecek
ABONE OL
Ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Nazilli Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında Fethiyespor’u konuk edeceği Ege derbisini kazanarak liderliğe yükselmeyi hedefliyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA  - Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Ege derbisinde Fethiyespor’u misafir edecek. Yarın, Nazilli Şehir Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 13:00’te başlayacak. Ligde ilk yarı sonunda çıkış yakalayan ve zirveye ortak olan Nazilli ekibi, kritik maça galibiyet hedefiyle çıkacak. Devre arası kamp çalışmasını hem Antalya hem de Nazilli’de yaptığı antrenmanlarla sürdüren Naz-Naz’da teknik heyet ve oyuncular uzun süredir Ege derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah İnciler, maçı kazanması halinde ikinci yarının ilk haftasında liderliğe yükselmiş olacak.

AYNI PUANA ULAŞTILAR 
İki takımın bu sezon gösterdiği performans benzerlik gösterdi. 16 maça çıkan iki takım da bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu performanslarıyla 32 puan toplayan takımlar grupta zirvede yer alıyor. Takımların maç performansı değerlendirildiğinde ise Nazilli ekibi ligde çıktığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlarda 4 kez kazanan ve 1 kere berabere kalan Siyah İnciler, son maçında Yomraspor’u 2-1’lik skorla yenmeyi başarmıştı. Konuk Fethiyespor ise son 5 maçta 3 galibiyet 2 de mağlubiyet yaşadı. Fethiye temsilcisi son maçında deplasmanda Çengelköyspor’u 2-1 mağlup etti. 

HAKEMLER İSTANBUL’DAN 
İstanbul bölgesi hakemlerinden İlker Yasin Avcı’nın düdük çalacağı mücadelede Uğur Aydoğdu ile Enes Berk Güçlü bayrak sallayacak. Dördüncü hakemliği ise Fikret Hakan Abay üstlenecek.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.